23, 24 điểm khối B nên chọn trường nào?

Rate this post

Krahasuar me nivelin e përbashkët të rezultateve të provimeve të diplomimit, pranimet në universitete të viteve të fundit, 23, 24 pikë në bllokun B nuk janë të rralla. Kjo është edhe arsyeja që shumë nxënës dhe shumë prindër pyesin se cilën shkollë të zgjedhin nga 23, 24 pikët në bllokun B? Nëse po pyesni veten për shumë opsione, artikulli i mëposhtëm i Taimienphi.vn do t’ju ndihmojë të gjeni përgjigjen vetë.

Arritja e 23, 24 pikëve në provimin B (rezultati mesatar i testit prej 8 pikësh) dëshmon se keni performancë të mirë akademike dhe mund të zgjidhni një drejtim në shumë universitete dhe kolegje në të gjithë vendin. Megjithatë, përballë shumë zgjedhjeve të ndryshme, zgjedhja e një shkolle mund të jetë e vështirë për ju. Postimet e shpërndara 23, 24 pikë, cilën shkollë duhet të zgjedhë blloku B Më poshtë do t’ju ndihmojë të gjeni universitete me reputacion, me shumë lëndë të mira, me shumë njerëz për të studiuar. Ju lutemi konsultohuni dhe mësoni.

24 pikë kur duhet të zgjedhë B

Në cilën shkollë duhet të shkojë B me 23 pikë? Përditësimi i listës së universiteteve të bllokut B me 23, 24 pikë në të gjithë vendin.

Tabela e përmbajtjes së artikullit:
I. 23, 24 pikë, cilën shkollë duhet të zgjedhë blloku B?.
II. Blloku B 23, 24 pikë duhet të studiojë çdo drejtim.

I. 23, 24 pikë, cilën shkollë duhet të zgjedhë blloku B?

Nëse regjistroheni për blloqet e provimit B00, B01, B02,…, B08 dhe merrni rezultate nga 23, 24 pikë, lexuesit mund t’i referohen dhe të aplikojnë për pranim në një shkollë në listën e universiteteve të renditura.

Universitetet e Bllokut B në Veri kanë pikë testimi që variojnë nga 23, 24 pikë

1. Universiteti Mjekësor Thai Binh

Vitet e fundit, standardi për pranim në Universitetin Mjekësor Thai Binh varion nga 22.1 në 26.9 pikë. Në veçanti, lëndët e nxehta si mjekësia, farmacia dhe infermieria shënuan mjaft të larta, mbi 24 pikë. Prandaj, nëse merrni një rezultat rreth 23 ose 24 në provimin B, mund të aplikoni për provimin e mjekësisë parandaluese (rezultati standard është zakonisht më pak se 23 pikë) për të rritur shanset tuaja për t’u pranuar.)

Tham Khảo Thêm:  Đề thi học kỳ 1 môn tiếng Anh lớp 3 trường Tiểu học Thanh Thủy, Quảng Bình năm học 2015 – 2016

=> Shih Rezultati standard i Universitetit Mjekësor Thai Binh

2. Universiteti i Teknologjisë Mjekësore Hai Duong

Universiteti i Teknologjisë Mjekësore Hai Duong është një universitet publik, që regjistron studentë në blloqet B00, A00, diploma në fushën e inxhinierisë mjekësore. Me një rezultat më të vogël se 24 në testin B, kandidatët mund të aplikojnë për shumë lëndë të mira në shkollë si infermieria (21 pikë), inxhinieria rehabilituese (21.5 pikë), teknologjia e imazhit mjekësor (22.6 pikë).

=> Shihni Rezultati standard i Universitetit të Teknologjisë Mjekësore Hai Duong

3. Universiteti i Mjekësisë dhe Farmacisë Hai Phong

Si universiteti më i mirë mjekësor në veri, rezultati i provimit pranues për kompleksin e provimit B00 në Universitetin e Mjekësisë dhe Farmacisë Hai Phong është mjaft i lartë. Megjithatë, me rezultatin 23,24 në provimin B, ata kanë ende një shans për t’u pranuar në drejtimin e mjekësisë parandaluese të shkollës (nota mesatare vjetore është rreth 22,35 pikë).

=> Shih Standardet e Universitetit të Mjekësisë dhe Farmacisë Hai Phong

Studenti ishte vetëm 24 vjeç

4. Universiteti i Mjekësisë dhe Farmacisë – Universiteti Thai Nguyen

Me përjashtim të disa drejtimeve të nxehta, me rezultate të larta hyrëse si farmaci, mjekësi, ortodonci – nofulla – fytyrë, fakultetet e mbetura si mjekësia parandaluese, infermieria, mamia në shkollë, të gjitha marrin rezultate në teste nën 24 pikë. Ju mund të regjistroheni plotësisht në këto drejtime për të rritur shanset tuaja për t’u pranuar.

=> Shih Standardet e Universitetit të Mjekësisë dhe Farmacisë Universiteti Thai Nguyen

5. Lista e universiteteve që japin provimin e nivelit B me rezultate nën 24 në veriun tjetër

Shkollat ​​që kanë marrë provimin për Bllokun B me rezultate nën 23, 24 më lart janë të gjitha shkollat ​​më të mira në mjekësi, ndaj nëse regjistroheni mund të regjistroheni vetëm për lëndët jo të nxehta dhe më pak konkurruese. Nëse dëshironi të studioni disa lëndë të nxehta dhe të keni shumë mundësi pune më vonë, mund të zgjidhni të studioni mjekësi dhe farmaci në disa shkolla si:

– Universiteti i Shkencës dhe Teknologjisë Hanoi: Përzgjedhja e diplomave në Menaxhimin e Burimeve Natyrore dhe Mjedisit, kombinimi i provimit pranues B00
– Universiteti Pedagogjik Hanoi: Diplomë biologji ose biologji ose kimi
– Universiteti i Burimeve Ujore: Zgjidhni drejtimet e lëndëve të provimit B00 si inxhinieria mjedisore, inxhinieria kimike, bioteknologjia
– Universiteti i Industrisë Hanoi: Provimet e nivelit B shënohen nën 23, 24 pikë si teknologjia e inxhinierisë kimike, teknologjia e inxhinierisë mjedisore, teknologjia ushqimore….

24 orë kur shkoi B në shkollë?

Në rast se regjistroheni për provimin për blloqet A, B, C, D, …, në Hanoi, keni një rezultat testi më pak se 24 pikë, por jeni të interesuar të zgjidhni universitetin e duhur, mund t’i referoheni artikullit Studimi i universiteteve. nën 24 pikë në Hanoi nga Taimienphi.vn për të gjetur përgjigjen.
Shiko me shume: Universitetet nën 24 pikë në Hanoi

Universitetet e Bllokut B marrin pikë nga 23, 24 pikë në rajonin Qendror

1. Universiteti i Mjekësisë dhe Teknologjisë së Farmacisë Danang

Themeluar në vitin 1963, Universiteti i Teknologjisë Mjekësore dhe Farmacisë Danang është një universitet publik, i vendosur në qendër të qytetit Da Nang, i regjistruar nga shumë kandidatë në rajonin qendror. Prandaj, nëse nuk dini cilën shkollë të zgjidhni nga 23 ose 24 pikë në Bllokun B, mund të zgjidhni shumicën e drejtimeve të shkollës, përveç drejtimeve të nxehta si mjekësia, farmacia dhe teknologjia e testimit mjekësor.

=> Shih Rezultati standard i Universitetit të Teknologjisë Mjekësore dhe Farmacisë Da Nang

Tham Khảo Thêm:  Bộ đề thi học kỳ 1 môn Tiếng Anh lớp 8 có đáp án

2. Universiteti i Mjekësisë Vinh

Si një universitet publik, i specializuar në trajnimin mjekësor në rajonin Qendror, me një rezultat mjaft të lartë të testit të pranimit, Universiteti Vinh është një zgjedhje logjike, e zgjedhur nga shumë kandidatë.

Në bllokun e pranimeve B00 dhe me një rezultat testi më pak se 24 pikë, studentët mund të aplikojnë në shumë degë të shkollës si mjekësia parandaluese, infermieria, shëndeti publik, teknologjia e testimit mjekësor.

=> Shih Standardi i Universitetit Mjekësor Vinh

3. University of Education – University of Danang

Si një universitet anëtar i Universitetit të Danang, çdo vit, Universiteti i Pedagogjisë organizon shumë drejtime të kompleksit të provimeve B00 me pikë hyrje relativisht të ulëta, që variojnë nga 16-24 pikë. Disiplinat që marrin pikë referimi të bllokut B nën 24 pikë përfshijnë kiminë, pedagogjinë e shkencave natyrore, pedagogjinë kimike, psikologjinë, etj.

=> Shih Standardet e Universitetit të Arsimit Da Nang

23

4. Universiteti i Vinh

Shkolla regjistron nxënësit në blloqet B00 dhe B04 për degët si pedagogji matematikë, pedagogji kimie, pedagogji fizikë, infermieri etj., me pikë hyrje mjaft të ulëta, rreth 17-20 pikë. Prandaj, nëse merrni rezultatin 23-24 në testin B dhe dëshironi të shkoni në një shkollë afër shtëpisë tuaj në rajonin Qendror, mund të aplikoni për provimin pranues të shkollës.

=> Shih Standardi i Universitetit të Vinh

5. Lista e shkollave të tjera për pranim në Bllokun B nën 24 pikë në rajonin Qendror

Për më tepër, studentët mund t’i referohen edhe degës së mjekësisë, bioteknologjisë dhe pedagogjisë për pranim në bllokun B në rajonin qendror si:

– Universiteti Buon Ma Thuot
– Universiteti Ha Tinh
– Universiteti i Bujqësisë dhe Pylltarisë – Universiteti Hue
– Universiteti i Qytetit të Bujqësisë dhe Pylltarisë. HCM – Dega në Gia Lai
– Universiteti i Mjekësisë dhe Farmacisë – Universiteti Hue

23 do të zgjidhen në mesin e vitit 2022

Lista e universiteteve të bllokut B në qytetin Ho Chi Minh, në jug merr pikë nga 23, 24 pikë

1. Universiteti i Mjekësisë dhe Farmacisë në qytetin Ho Chi Minh

I themeluar në vitin 1947, Universiteti i Mjekësisë dhe Farmacisë në Ho Chi Minh City është një universitet prestigjioz në fushën e mjekësisë dhe farmacisë në rajonin e Jugut, i preferuar nga shumë kandidatë dhe prindër. Nëse duan të punojnë në fushën e mjekësisë dhe kanë rezultatin e provimit pranues në universitet 23 ose 24, ata mund të zgjedhin të studiojnë në shkollë si Infermieria (e kombinuar me certifikatat ndërkombëtare të anglishtes, mami etj.) të ushqyerit, shëndetit publik etj. .

=> ShikoUniversiteti i Mjekësisë dhe Farmacisë në Ho Chi Minh City

2. Universiteti Mjekësor Pham Ngoc Thach

Si universiteti më i mirë publik në fushën e mjekësisë dhe farmacisë në Ho Chi Minh City, me pikë më pak se 24 pikë në bllokun B, për të pasur më shumë shanse pranimi, studentët mund të aplikojnë për provime në shëndet publik, ushqim, infermieria e Universitetit Mjekësor Pham Ngoc Thach.

=> Shih Standardi i Universitetit Mjekësor Pham Ngoc Thach

3. Universiteti i Shkencave të Natyrës – Universiteti Kombëtar i Vietnamit, Qyteti Ho Chi Minh. Ho Chi Minh

Organizimi i regjistrimit të blloqeve të provimit B00 dhe B08 me pikët standarde të hyrjes që variojnë nga 17 në 25,5 pikë, Universiteti i Shkencave të Natyrës, Universiteti Kombëtar i qytetit Ho Chi Minh është një mjedis mësimi profesional për kandidatët që duan kurset më të fundit. për bioteknologjinë dhe kiminë. Prandaj, nëse pyesni se cila shkollë në jug me 23, 24 pikë, B duhet të zgjedhë cilën shkollë në jug, ju mund të zgjidhni të regjistroheni në degët e shkollës si biologji, kimi, shkenca materiale dhe teknologji. materiale, gjeologji, etj.

Tham Khảo Thêm:  Trắc nghiệm bài: Tách chất khỏi hỗn hợp

=> Shih Universiteti Standard i Shkencave të Natyrës, Universiteti Kombëtar i Vietnamit Ho Chi Minh City

Mësoni se si të zgjidhni cilin pozicion

4. Universiteti i Teknologjisë – Universiteti Kombëtar i qytetit Ho Chi Minh. Ho Chi Minh

Regjistrimi i organizuar i më shumë se 7 diplomave për blloqet e provimit B00, me rezultatin standard të pranimit nga 18 në 21 pikë, Universiteti i Shkencave – Universiteti Kombëtar i Vietnamit Ho Chi Minh City është një mjedis ideal mësimi për kandidatët. Të interesuar në fushat e mjekësisë dhe biologjisë. Disa nga drejtimet që studentët mund të aplikojnë për t’u pranuar në shkollë përfshijnë farmaci, inxhinieri laboratorike mjekësore, infermieri, teknologji ushqimore, bioteknologji, inxhinieri mjedisore, etj.

=> Shih Standardi i Universitetit Kombëtar të Teknologjisë Ho Chi Minh City

5. Lista e shkollave të tjera që testojnë për Bllokun B nën 23 ose 24 pikë në qytetin Ho Chi Minh

Për më tepër, lista e shkollave të nivelit B që janë të përshtatshme për nxënësit me rezultate testimi 23, 24 në Jug është gjithashtu e njohur me shkolla të tilla si:

– Universiteti i Shkencave Sociale dhe Humane – Universiteti Kombëtar i Vietnamit, Ho Chi Minh City. Ho Chi Minh: Drejtime të tilla si Psikologjia e Arsimit, Edukimi
– Universiteti i Industrisë Ushqimore, Qyteti Ho Chi Minh: Teknologjia e inxhinierisë kimike, teknologjia ushqimore, ushqimi dhe shkenca ushqimore, bioteknologjia,…
– Universiteti Industrial i qytetit Ho Chi Minh: Grupi i diplomave Grupi i diplomave në Menaxhimin e Burimeve Natyrore dhe Mjedisit, teknologjinë e inxhinierisë kimike, teknologjinë ushqimore dhe bioteknologjinë, etj.
– Universiteti Sai Gon.
– Universiteti i Burimeve Natyrore dhe Mjedisit Qyteti Ho Chi Minh.- Universiteti Ton Duc Thang,…

Çfarë shkolle duhet të zgjedhë B?

II. Blloku B 23, 24 pikë duhet të studiojë cilën degë?

Aktualisht, drejtimet për pranim në B janë të njohura me degët e mjekësisë, farmacisë, bioteknologjisë, pedagogjisë dhe burimeve natyrore, gjeologjisë dhe mineraleve. Me rezultatet e testit që variojnë nga 23, 24 pikë, kandidatët bazuar në interesat e tyre dhe aftësinë personale të studimit për të zgjedhur drejtimin e duhur për ta.

Për informacion të detajuar në lidhje me pranimet e detajuara për Bllokun B, ju lutemi lexoni në artikullin e ndarjes se cilat diploma përfshihen në Bllokun B? cfare teme? Cila shkollë është e mirë? nga Taimienphi.vn.
Shiko me shume: Cilat industri përfshin Blloku B? cfare teme? Cila shkollë është e mirë?


Pyetja 23, 24 pikat e bllokut B duhet të zgjedhin se cila shkollë në Veri, Qendrore dhe Jug janë informuar nga Taimienphi.vn për lexuesit. Referojuni përmbajtjes së këtij artikulli, do të gjeni patjetër lëndën tuaj të preferuar të provimit të nivelit B dhe do të dini se në cilën shkollë duhet të aplikoni dhe të përgatiteni më mirë për procesin e pranimit, duke studiuar në shkollën tuaj. . Ju uroj suksese.

Shihni më shumë artikuj të shkëlqyeshëm rreth Pyetje dhe përgjigje të letërsisë

Vlerësoni këtë postim

Vlerësoni këtë postim

Trên đây là bài viết 23, 24 điểm khối B nên chọn trường nào? của Cà khịa TV web site tổng hợp link xem trực tiếp bóng đá hàng đầu Việt Nam hiện nay.

Related Posts

Củng cố văn Tự sự

A. MỤC TIÊU: HS củng cố kiến ​​thức về văn tự sự, làm bài tập củng cố kiến ​​thức. 5/5 – (88 phiếu bầu) Bài Tổng hợp…

Đề kiểm tra học kì 1 môn Công nghệ lớp 8 năm học 2015 – 2016 trường THCS Minh Tân, Bình Dương

Mục lục Công Nghệ Lớp 8 Kiểm Tra Học Kỳ 1 Đáp án đề thi học kì I Công nghệ lớp 8 Công Nghệ Lớp 8 Kiểm…

Đề thi chọn HSG cấp tỉnh lớp 12 môn Văn Sở GD&ĐT Sơn La năm 2020 – 2021

Mục lục 2021 Ngữ văn lớp 12 Đề thi chọn học sinh giỏi Sở GD&ĐT Sơn La 2021 Ngữ văn lớp 12 Đề thi chọn học sinh…

Viết đoạn văn nêu nhận xét về cách đặt tên chương, tên các phần trong văn bản Thuế máu (trích Bản án chế độ thực dân Pháp của Nguyễn Ái Quốc)

chủ đề: Viết đoạn văn nêu nhận xét về cách đặt tên các chương, mục trong văn bản Thuế máu (trích Bản án chế độ thực dân…

Lập dàn ý “Phân tích bài thơ hầu trời” chi tiết và ngắn gọn

Mục lục Đề bài: Lập dàn ý chi tiết và ngắn gọn của bài “Phân tích bài thơ Lên Trời” Đề bài: Lập dàn ý chi tiết…

Đề kiểm tra 1 tiết lần 2 năm 2017-2018 môn tiếng Anh lớp 12 – THPT Bắc Trà My – Mã đề 216

Đề kiểm tra 1 tiết lần 2 2017-2018 Tiếng Anh lớp 12 – THPT Bắc Trà My – Mã đề 216 Vừa được Cakhia TVcập nhật. Mời…

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *