Mẫu Nghị quyết Đại hội Chi đội nhiệm kỳ 2022 – 2023

Rate this post

Duke iu bashkuar atmosferës emocionuese emulative në fillim të vitit të ri shkollor, Degët zhvilluan edhe Kongresin e Degëve për periudhën 2022 – 2023. për të përmbledhur arritjet në vitin e vjetër dhe për të përcaktuar drejtimin për t’u përpjekur në mandatin e ri.

Në Kongresin e Degës në vitin shkollor 2022 – 2023 është e domosdoshme që të ketë një formular Rezolute për të votuar objektivat e përcaktuara në mandatin e ri. Pra, ju lutemi referojuni 4 rezolucioneve mostër në artikullin më poshtë për t’u përgatitur me kujdes për kongresin e ardhshëm:

Rezoluta e Kongresit të Partisë për periudhën 2022 – 2023

 • Rezoluta e Kongresit të Partisë – Formulari 1
 • Rezoluta e Kongresit të Partisë – Formulari 2
 • Rezoluta e Kongresit të Partisë – Formulari 3
 • Rezoluta e Kongresit të Partisë – Formulari 4

Rezoluta e Kongresit të Partisë – Formulari 1

EKIPI NDËRKOMBËTAR …………….
EKIPI …………………………… KLASA…………..

REPUBLIKA SOCIALISTE E VIETNAMIT
Pavarësi – Liri – Lumturi

…orë…minutë, ditë…muaj ……………….

REZOLUCION
KONFERENCA E EKIPIT ……………………..…….. KLASA ……..
Viti shkollor 2022 – 2023

Viti shkollor 2022 – 2023 është viti shkollor për të festuar 92 vjet të themelimit të Partisë Komuniste të Vietnamit, 132 vjet të lindjes së Presidentit Ho Chi Minh, 47 vjet të çlirimit të Jugut dhe ribashkimit të vendit, 52 vjet të zbatimit. Testamenti i xhaxhait Ho, duke festuar Ditën e 77-të Kombëtare të Republikës Socialiste të Vietnamit dhe festat kryesore…………………………..aktivitetet e vendosura në vitin shkollor 2022 – 2023 me temën:

“Fëmijët……..
Krenar për traditën, hap drejt Bashkimit”

Është miratuar nga Asambleja e Përgjithshme e skuadrës …………. Klasa ………. Bini dakord për përmbajtjet e mëposhtme specifike të zbatimit:

1. Mbledhja e Përgjithshme ra shumë dakord me projekt-raportin për funksionimin e degës së NH 2021-2022 dhe draft drejtimin e funksionimit të degës për vitin shkollor 2022-2023. Konkretisht, Kongresi miratoi masat dhe objektivat. :

* Sjellje e mirë:…. Mik (…..%); Përkundrazi:…. Mik (…..%); TB:…. Mik (…..%); (jo i dobët).

* Pozite e mire:…. Mik (…..%); Përkundrazi:…. Mik (…..%); TB:…. ju (…..%); Dobët:…. mik (…..%)

* Programi i trajnimit të anëtarëve të ekipit, marka e ekipit, 7 aftësi ekipore:

 • 100% e anëtarëve që regjistrohen dhe kryejnë CTRL janë të kënaqshëm sipas nivelit të klasës.
 • 100% e anëtarëve të ekipit regjistrohen dhe plotësojnë kërkesat e titujve të ekipit siç përshkruhet.
 • 100% e anëtarëve të ekipit praktikojnë 7 aftësi.

* Lëvizja:

 • Studentë të shkëlqyer në të gjitha nivelet:
 • Krijuar … një palë miq që ecin përpara. Merrni seriozisht sezonin e provimeve – askush nuk e shkel atë.
 • Kujdesi dhe pastrimi i bukur “Monumenti i fitores për qytetin…”: 1 herë/vit.
 • Vizita dhe dhënia e dhuratave për 02 familje të politikave lokale: 2 herë/vit.
 • 100% e pjesëmarrësve dhuruan mjete shkollore, libra për fëmijë-gazeta-histori për të varfërit dhe bibliotekën e shkollës:
 • Plani i vogël për mbledhjen e fondeve: – Këshilli Bashkiak dhe Këshilli i Krahinës “Dorëzo letrën e mbeturinave”: Minimumi 2 kg/person.
Tham Khảo Thêm:  Cẩm nang lựa chọn từ điển tiếng Anh “chuẩn không cần chỉnh”

– Ekipi: 2000 VND/person/muaj. (100% e anëtarëve performuan mirë).

– Skuadër: …………………….

 • Sistemi i konkursit: Në fund të vitit, nota: A (askush nuk u dërgua në komisionin disiplinor)
 • Aktivitete të tjera lëvizjeje të organizuara dhe të zbatuara nga ndër-skuadra: Merrni pjesë plotësisht, plotësoni kërkesat.

* Aktivitete, takime, informacione për shtypin, regjistrime:

 • Kryeni rregullisht javore/mujore/semestrale plotësisht, në kohën e përcaktuar.
 • Zbatim i mirë i procesverbaleve dhe librave: libri i punës në grup, procesverbal, libri ditar “Të bësh fjalën e dajës”.
 • Pajisni gazetat e fëmijëve për aktivitete dhe propagandë të fidaneve të rinj të bambusë.
 • Pjesëmarrja e mirë në aktivitetet e organizuara nga liga

* Titujt imitues: + Nipi i mirë i xhaxhait Ho: Regjistrimi: 100%, arritja: 80-90%.

 • Skuadra: Regjistrohu për të arritur një skuadër të fortë.

2. Gjithashtu, Asambleja e Përgjithshme ra dakord të rregullojë dhe plotësojë kriteret dhe zgjidhjet e mëposhtme:

…………………………………………………………………………………………….

…………………………………………………………………………………………….

…………………………………………………………………………………………….

GVCN KRYETARI

SEKRETARI

së pari……………………………………………

2. ……………………………………………

Rezoluta e Kongresit të Partisë – Formulari 2

EKIPI I QYTETIT HO CHI MINH
Ekipi NDËRKOMBËTAR i Shkollës së Mesme………..

REPUBLIKA SOCIALISTE E VIETNAMIT
PAVARËSIA – LIRIA – LUMTURIA

* Orari i takimit: …. koha e ditës…. muaji ….. viti 20…..

* Vendi i takimit: Skuadra: ……shkolla e mesme………….

* Pjesëmarrësit:

– Delegatët e ftuar: Bordi Drejtues i Shkollës……………………….

– Delegatët e skuadrave

– ……………. Anëtar i ekipit …………..

* Përmbajtja:

Pjesa 1: Dëgjoni raportin mbi rezultatet e aktiviteteve të divizionit në vitin shkollor 20…. – 20…. nga ju……………………. Zëvendës Kapiten i vitit të 20-të shkollor… – 20 …..

Pjesa 2: Dëgjoni draftin e drejtimit të funksionimit të Ekipit për vitin shkollor 20… – 20…. raportuar nga ju ………….- ……..

Pjesa 3: Nënrepartet dhanë komente shtesë për draft drejtimin për vitin 20-20 shkollor.

1. Vendosja……: Diskutim mbi metodat e të mësuarit.

2. Delegimi…………: Diskutimi i aktiviteteve jashtë orarit dhe puna për ndërtimin e ekipit.

3. Detashment………….: Prezantim mbi Sigurinë në Trafik.

Pjesa 4: Kongresi votoi njëzëri për të miratuar objektivat e planit për vitin e 20-të shkollor. – 200….:

– Rreth të mësuarit:

+ Nxënës të mirë: …….ti = ………….%.

+ Studentët e avancuar: ………….ju = …………%.

+ Nxënësit shkruajnë shkronja të bukura: Niveli krahinor: … ju; Niveli i qytetit:…. mik ; Niveli i shkollës: ……. Shoku.

+ Shkalla e transferimit të drejtpërdrejtë të klasës: …………..%

+ Shkalla e promovimit: …………..%

100% e kongresit ranë dakord

– Rreth sjelljes: Përfundoni 100% 4 detyra të studentit.

100% e kongresit ranë dakord

– Rreth aktiviteteve të ekipit:

+ 100% e anëtarëve të ekipit zbatojnë plotësisht programin Team Training me 7 specialitete

+ Pranimi i ekipit: …………..%.

+ 100% e anëtarëve të ekipit fituan titullin “Djali i mirë i xhaxha Ho”.

+ 100% e anëtarëve të ekipit kryejnë mirë lëvizjen “Lexoni dhe ndiqni gazetën Doi”.

+ Merrni pjesë dhe plotësoni programin e mini-planit.

+ Pjesëmarrja e plotë në aktivitetet e drejtuara dhe zbatuara nga Sindikata dhe shkolla.

+ Klasa fituese e çmimit …………………………………………………………….

100% e kongresit ranë dakord

Pjesa 5: Delegatët flasin.

Pjesa 6: Kongresi zgjodhi Komitetin Drejtues të Degës për mandatin 20…-20….

Rezultatet: Në Bordin Drejtues të Degës u zgjodhën anëtarët e mëposhtëm për mandatin 20… – 20…

së pari………………………………………….

2. ……………………………………….

3. ……………………….

Axhenda Përfundon në …….orë, datë ……muaj…. viti……

Tham Khảo Thêm:  Câu 85 trang 23 Sách Bài Tập (SBT) Toán 7 tập 1

Sekretar i Asamblesë së Përgjithshme

……………………….

Rezoluta e Kongresit të Partisë – Formulari 3

SHKOLLA NDËRKOMBËTARE ………………….

EKIPI: ……………..

EKIPI I QYTETIT HO CHI MINH
————

…….dita muaji Viti………

REZOLUCION I EKIPIT GJENERAL GJENERAL

Sot është më ………….. më…. muaj …. 2022. Në shkollën…………..dega e ……..mbledhja e degës së vitit shkollor ………….- …….. Në kongres ishin delegatët, vëllezërit dhe motrat në ngarkuar, dhe të gjithë anëtarët. Kongresi dëgjoi raporte për punën ekipore dhe lëvizjen e fëmijëve në vitin shkollor…………Në kongres u dëgjuan gjithashtu komente nga delegatët dhe prezantimet e detashmenteve për të zhvilluar orientimet, punën ekipore dhe lëvizjen e fëmijëve në vitin shkollor…………… .. Ju keni miratuar objektivat e përcaktuara si:

– 100% e anëtarëve të skuadrës i kuptojnë dhe i bëjnë mirë 5 gjërat që mësoi xhaxhai Ho,

– Dega organizoi me efektivitet aktivitetet “Pi ujë, kujto burimin”, “Shpaguaj mirënjohjen”, Tran Quoc Toan”, bisedë tradicionale.

– Skuadrilja ka një projekt xhirimi me bambu.

– Standardet e përpjekjes për sjellje:

+ Mirë:…. %

+ Mirë:…. %

+ Tb: ….. %

– Dega organizon modelin e emulimit mësimor; organizoni mirë format e emulimit të të mësuarit gjatë festave të mëdha.

– Përpiquni që 100% e anëtarëve të ekipit t’i përgjigjen lëvizjes “Të kapërceni vështirësitë”, “Të ndihmoj të studiosh mirë”; ndërtoni një çift miqësor, një grup miqsh miqsh, një skuadër miqësore,

– Ekipi e zbatoi mirë fushatën “Thuaj jo negativitetit në provime”.

– Përpiqu të studiosh: + Mirë: …..%

+ Mirë: …..%

+ TB: …..%

– Oficerët e Komitetit Komandues të detashmentit përpiqen të arrijnë performancë të mirë akademike dhe sjellje të mirë.

– Kanë…. Anëtarët e ekipit mund të marrin pjesë në ekipin “Talenti i Ri” për të marrë pjesë në shkëmbimin e talenteve të rinj në nivel shkolle.

– Skuadra merr pjesë mirë në aktivitete kulturore dhe sportive;

– Detashmenti merr pjesë mirë në aktivitetet shoqërore: mbrojtjen e mjedisit, mbrojtjen e ujit të pastër, pjesëmarrjen në sigurinë dhe higjienën ushqimore, sigurinë e trafikut etj.

– E zbatuar mirë lëvizjen “Krahët e miqve”;

– Skuadra ka një fond “Për ju të varfër”;

– Ekipi merr pjesë mirë në lëvizjen “Plani i vogël” “Fondi për fëmijët e varfër për të kapërcyer vështirësitë” duke mbledhur skrap dy herë në vit.

– 100% e anëtarëve të ekipit marrin pjesë në mbledhjen e fondeve të ekipit.

– Ndihma e anëtarëve të ekipit me rrethana të vështira dhe jetimëve në skuadër në shumë mënyra.

– Skuadra ka zbatuar mirë programin “Stërvitja e anëtarëve”; Çdo vit jap provimin dhe marr 4 deri në 5 nota profesionale.

– …………………………………………………………………………………………………….

– Përpjekja për të arritur në skuadriljen e ……………………….;

– …..% ose më shumë anëtar i ekipit fitoi titullin e nipit të mirë të xhaxhit Ho;

Keni votuar pro 100% të objektivave të mësipërm. Kongresi miratoi rregullat e zgjedhjeve dhe zgjodhi 3 persona në komitetin komandues të vitit shkollor ……………….. Kjo është:

së pari……………………………………………………..

2…………………………………………………….

3……………………………………………………….

Ju keni nisur kongresin duke premtuar se do të jeni të vendosur për të ngritur dhe lart lëvizjen e punës së ekipit për të përfunduar me sukses objektivat e vendosura.

Zonja dhe zoterinj! I nderuar gjithë kongresi. Sapo miratova projekt-rezolutën e kongresit të degës të vitit shkollor …………….., presim me padurim vëmendjen dhe ndihmën e delegatëve të vëllezërve dhe motrave përgjegjës për aktivitetet e ekipit, e jona po rritet vazhdimisht. . I denjë për skuadrën ………….

Tham Khảo Thêm:  Giáo án môn Sinh học lớp 8 bài 25

Ju falenderoj me respekt.

Sekretar i përgjithshëm:
(Nënshkruani dhe shkruani emrin e plotë)

Rezoluta e Kongresit të Partisë – Formulari 4

EKIPI NDËRKOMBËTAR SHKOLLOR ………….

EKIPI: ……………..

EKIPI I QYTETIT HO CHI MINH

REZOLUCION
Kongresi i ekipit të vitit shkollor ……………………….

Sot, në …… ditë… muaj………………Në klasë…, shkolla ……………… Dega …………….. zhvilloi mbledhjen e degës së vitit shkollor…………….. Në Kongres kishte mësuesit në Bordin Drejtues të shkollës, mësuesit ishin përgjegjës për divizionet e …..dhe ……dhe të gjithë …….shokëve të skuadrës……………. Kongresi dëgjoi draft raportin për veprimtarinë e degës në vitin shkollor………… dhe draft drejtimin dhe detyrat për vitin shkollor…………….. Kongresi dëgjoi edhe komentet e zhvilluara.prezantimet e anëtarëve të skuadra që merr pjesë në kongres. Takimi miratoi objektivat e mëposhtëm:

– 100% e anëtarëve të ekipit marrin pjesë në lëvizjen e ekipit si: “Unë e dua historinë vietnameze”, “Pi ujë, kujto burimin”, “Ktheji mirënjohjen”, “Gjeni adresën e kuqe”, “Këmishë mëndafshi”. për gjyshen”, “Unë e dua detin dhe ishujt e Vietnamit”…

– Zbatoni në mënyrë efektive fushatën “Yen The Children i bëjnë mirë 5 gjërat që mësoi xhaxhai Ho”; programi “Ndriçimi i ëndrrave të fëmijëve vietnamezë”…

– 100% e anëtarëve të ekipit nuk i shkelin rregullat, nuk e lënë shkollën pa arsye, nuk e humbin kohën.

– 100% e anëtarëve të ekipit marrin pjesë me entuziazëm në lëvizje kulturore dhe artistike, sportive, gazeta me rastin e festave të mëdha,
promovoni shkëmbimet kulturore, artistike dhe sportive me skuadrat tuaja.
Ndihmoni shokët tuaj të skuadrës t’i duan subjektet.

– Nuk ka asnjë anëtar ekipi që nuk e lë shkollën përgjysmë.

– 100% e anëtarëve të ekipit zbatojnë mirë sloganin “Shkolla është si shtëpia, mësuesit janë si prindërit”

– 100% e anëtarëve të ekipit nuk cenojnë sigurinë në trafik.

– 100% e anëtarëve të ekipit performojnë mirë në përputhje me statutin e Ekipit Kombëtar të Sindikatës Rinore Ho Chi Minh dhe janë në përputhje me rregulloret e funksionimit të Unionit.
Në fund të vitit shkollor përpiquni të:

+ Aftësia akademike:

– Mirë : Shoku = %.
– Përkundrazi : Shoku = %.
– TB : Shoku = %.
– I dobët : Shoku = %.

+ Sjellja:

– Kalimi (D) : Shoku = %.
– Nuk ka kaluar (i diplomuar) : Shoku = %.

+ Nipi i mirë i xhaxhait Ho në nivel Unioni: …………. shoku = %.

+ Titulli i ekipit: ………………………

Rezoluta gjithashtu zgjedh me mençuri një komitet të ri komandues të përbërë nga 3 anëtarë me emrat e mëposhtëm:

së pari – …………………………………..

2- …………………………………..

3- ……………………….

– Përshëndetje mësues!

– I dashur gjithë kongresi!

Sapo kam miratuar projekt-rezolutën e kongresit të degës së vitit shkollor ………… Kërkoni komentet tuaja.

T/M. Presidiumi
(Nënshkruani dhe shkruani emrin e plotë)

Sekretar i Asamblesë së Përgjithshme
(Nënshkruani dhe shkruani emrin e plotë)

Rezoluta e Kongresit të Partisë – Formulari 5

Shihni më shumë artikuj të shkëlqyeshëm rreth Format

Vlerësoni këtë postim

Vlerësoni këtë postim

Trên đây là bài viết Mẫu Nghị quyết Đại hội Chi đội nhiệm kỳ 2022 – 2023 của Cà khịa TV web site tổng hợp link xem trực tiếp bóng đá hàng đầu Việt Nam hiện nay.

Related Posts

Củng cố văn Tự sự

A. MỤC TIÊU: HS củng cố kiến ​​thức về văn tự sự, làm bài tập củng cố kiến ​​thức. 5/5 – (88 phiếu bầu) Bài Tổng hợp…

Đề kiểm tra học kì 1 môn Công nghệ lớp 8 năm học 2015 – 2016 trường THCS Minh Tân, Bình Dương

Mục lục Công Nghệ Lớp 8 Kiểm Tra Học Kỳ 1 Đáp án đề thi học kì I Công nghệ lớp 8 Công Nghệ Lớp 8 Kiểm…

Đề thi chọn HSG cấp tỉnh lớp 12 môn Văn Sở GD&ĐT Sơn La năm 2020 – 2021

Mục lục 2021 Ngữ văn lớp 12 Đề thi chọn học sinh giỏi Sở GD&ĐT Sơn La 2021 Ngữ văn lớp 12 Đề thi chọn học sinh…

Viết đoạn văn nêu nhận xét về cách đặt tên chương, tên các phần trong văn bản Thuế máu (trích Bản án chế độ thực dân Pháp của Nguyễn Ái Quốc)

chủ đề: Viết đoạn văn nêu nhận xét về cách đặt tên các chương, mục trong văn bản Thuế máu (trích Bản án chế độ thực dân…

Lập dàn ý “Phân tích bài thơ hầu trời” chi tiết và ngắn gọn

Mục lục Đề bài: Lập dàn ý chi tiết và ngắn gọn của bài “Phân tích bài thơ Lên Trời” Đề bài: Lập dàn ý chi tiết…

Đề kiểm tra 1 tiết lần 2 năm 2017-2018 môn tiếng Anh lớp 12 – THPT Bắc Trà My – Mã đề 216

Đề kiểm tra 1 tiết lần 2 2017-2018 Tiếng Anh lớp 12 – THPT Bắc Trà My – Mã đề 216 Vừa được Cakhia TVcập nhật. Mời…

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *