Top 5 Trường THCS tốt nhất tỉnh Phú Thọ

Rate this post

Shkolla e mesme Van Lang

Mbi 32 vjet ndërtim dhe zhvillim, Shkolla e mesme Van Lang i nderuar të jetë djepi i formimit të talenteve për qytetin, duke përmbushur kërkesat e shoqërisë. Gati 20,000 nxënës të shkollës kanë mbaruar shkollën e mesme, shumë prej tyre janë bërë biznesmenë të mirë, shkencëtarë të talentuar dhe qytetarë të botës. Deri më tani shkolla është zgjeruar në 29 paralele me 1178 nxënës.

Duke trashëguar traditën 30-vjeçare të ndërtimit dhe zhvillimit, mësuesit dhe nxënësit e shkollës kanë promovuar frymën e solidaritetit, lidhjes dhe përpjekjes për të ndërtuar Shkolla e mesme Van Lang një pikë e ndritshme për nga cilësia. Për të arritur këtë qëllim, shkolla organizon shumë lëvizje praktike emulative si: “Të mësosh mirë, të studiosh mirë”, duke ndërtuar një mjedis arsimor të disiplinuar, të rregullt dhe miqësor.Me një ekip mësuesish me kualifikime profesionale, kapacitet solid pedagogjik, shkolla fillon rregullisht dhe organizon orë të mira mësimore, rrit shkëmbimin e përvojave mësimore. ndërmjet grupeve të ekspertëve. Lëvizja e vetë-studimit dhe krijimtarisë inkurajohet nga shkolla për çdo mësues.

Deri më tani, 100% e mësuesve kanë arritur standarde mbi standardet, 15% kanë diplomë master; 20% e mësuesve kanë nivele të avancuara dhe të mesme të teorisë politike; 30% arritën mësues të shkëlqyer në nivel provincial, imitues ushtarësh në nivel bazë. Shumë breza mësuesish e mësuesish janë vlerësuar me titullin “Mësues Shkëlqyer” nga Partia dhe Shteti dhe janë vlerësuar me Certifikata Meritash, Çertifikata Meritash…

KOMUNIKIMET:
Adresë: Duu Lau, Viet Tri City, Phu Tho
Telefoni: 021 0384 2567 & 021 0385 6052
Email: [email protected]
Faqja e internetit: http://thcsvanlangvt.phutho.edu.vn/
Faqe fansash: www.facebook.com/vanlangviettri6688

Shkolla e mesme Van Lang
Shkolla e mesme Van Lang
Shkolla e mesme Van Lang
Shkolla e mesme Van Lang

Shkolla e mesme Hung Vuong për të talentuarit

Shkolla e mesme e cilësisë së lartë Hung Vuong u krijua me Vendimin Nr. 1768 / QD-UBND, datë 24 korrik 2018 të Komitetit Popullor të provincës Phu Tho. Si e para ndërshkollore cilësore në provincë, shkolla zbaton gjithmonë synimin e edukimit të ekuilibruar dhe gjithëpërfshirës duke përfshirë: PERSONALITET – FIZIK – INTELIGJENCË – GJUHË E HUAJ – AFTËSI – Integrim, duke mësuar trajnimin e nxënësve për t’u bërë qytetarë me dinjitet, përgjegjësi, me cilësi dhe aftësi të plota për të jetuar një jetë të lumtur dhe të suksesshme, duke kontribuar aktivisht në ndërtimin dhe integrimin e vendit në epokën e re.

Programi arsimor kryesor i bllokut të shkollave të mesme Shkolla e mesme CLC Hung Vuong duke përfshirë 04 programe: programin e arsimit të zakonshëm; program komunikimi në anglisht; program për pasurimin e njohurive kulturore; program për edukimin e aftësive jetësore dhe përvojë praktike.

  • Programi kryesor arsimor: në vijim të programit kuadër të Ministrisë së Arsimit dhe Trajnimit, përmbajtjet lëndore përzgjidhen dhe zbatohen në mënyrë fleksibël me metoda moderne të mësimdhënies si: harta e mendjes, përforcimi i metodës, … për të optimizuar cilësinë e mësimdhënies. për studentët. Pajisjet e avancuara dhe teknologjia moderne e informacionit aplikohen edhe në mësimet në klasë, duke kontribuar në përmirësimin e interesit të nxënësve, të menduarit krijues dhe frymës së të mësuarit.
  • Programi i komunikimit në anglisht: metodë mësimore që integron 4 aftësi të të dëgjuarit, të folurit, të lexuarit dhe të shkruarit. Pas përfundimit të programeve të klasës së 6-të dhe të 7-të, nxënësit mund të komunikojnë me siguri për tema të njohura si prezantimi i vetes, shkollës, vendit ku jetojnë, prezantimi i vendlindjes, vendit, karakteristikave, etj. kulturave të tjera në nivelin më themelor. Në të njëjtën kohë rrisni aftësinë për të paraqitur me vetëbesim para një turme.
  • Programi i rishikimit të njohurive kulturore të pasdites: paralelisht me programin e arsimit të zakonshëm është një program rishikimi pasdite për studentët, duke i klasifikuar nxënësit hap pas hapi për të siguruar masat e duhura edukative. me çdo temë, duke kontribuar në forcimin e njohurive të tyre, duke i ndihmuar ata të arrijnë rezultate të larta në provime.
  • Programi i edukimit të aftësive për jetën, përvoja praktike: orari i mësimit zhvillohet në orën e pasdites nga ora 13:30 deri në orën 16:20 dhe programet e edukimit të aftësive jetësore dhe përvojat praktike ndërtohen dhe praktike nga shkolla, veçanërisht me fëmijët: edukimi i aftësive komunikuese, aftësi për zgjidhjen e problemeve; sistemi i njohurive; aftësitë vendimmarrëse; aftësitë e vetëdijesimit, parandalimi i abuzimit… pajis studentët me aftësitë jetësore më të nevojshme për zhvillim të gjithanshëm.
Tham Khảo Thêm:  Hình hộp chữ nhật, thể tích và diện tích hình hộp chữ nhật

KOMUNIKIMET:
Adresë: Kampusi i Universitetit Hung Vuong, Nong Trang, Viet Tri City, Phu Tho
Telefoni: 0865 585 358
Email: [email protected]
Faqe fansash: www.facebook.com/PTCLCHUNGVUONG/

Shkolla e mesme Hung Vuong për të talentuarit
Shkolla e mesme Hung Vuong për të talentuarit
Shkolla e mesme Hung Vuong për të talentuarit
Shkolla e mesme Hung Vuong për të talentuarit

Shkolla e mesme Hung Vuong

Shkolla e mesme Hung Vuong u krijua në bazë të politikës së komiteteve të Partisë, autoriteteve dhe njerëzve të qytetit Phu Tho me dëshirën për të ndërtuar dhe zhvilluar emrin e markës së shkollës Hung Vuong në sistemin arsimor kombëtar, duke kontribuar në nxitjen e zhvillimit të karrierës. Edukimi i talenteve, trajnimi i brezave të ardhshëm për qytetin Phu Tho në veçanti dhe provincën Phu Tho në përgjithësi; kontribuojnë në zhvillimin ekonomik dhe social, duke përmbushur aspiratat e banorëve të qytetit.

Krahas imitimit të mësimdhënies së mirë, shkolla ka nisur një lëvizje për të imituar mësimin e mirë mes nxënësve me përmbledhje paraprake, përmbledhje, vlerësime emulative, inkurajim dhe lavdërim në kohë, duke krijuar një frymë eksituese në mësim. Përveç fokusimit në cilësinë e mësimdhënies dhe të nxënit, shkolla i kushton vëmendje edhe organizimit të mirë të aktiviteteve të tjera edukative si: Edukimi jashtë orarit të mësimit, edukimi kolektiv, përhapja e ligjit dhe orientimi në karrierë. , trajnime profesionale, aktivitete jashtëshkollore, udhëtime studimore, art, trajnim fizik dhe sport, punë e organizuar mirë mësimore … për të përmirësuar cilësinë e arsimit gjithëpërfshirës për studentët, praktikimin e aftësive jetësore për studentët.

Me një ndjenjë serioziteti dhe përkushtimi në detyrën e vitit të ri shkollor, me vëmendjen e drejtuesve, drejtorive, sindikatave, mësuesve dhe nxënësve, shkolla nisi vitin e ri shkollor. Shkolla e mesme Hung Vuong beson se do të promovojë arritjet e shkëlqyera të arritura në vitin e kaluar shkollor dhe do të arrijë rezultatet e dëshiruara.

KOMUNIKIMET:
Adresë: Thanh Minh, Qyteti Phu Tho, Phu Tho
Telefoni: 021 0658 8886
Faqe fansash: www.facebook.com/c2hungvuong

Tham Khảo Thêm:  Chiêm ngưỡng hình ảnh bầu trời hùng vĩ tuyệt đẹp
Shkolla e mesme Hung Vuong
Shkolla e mesme Hung Vuong
Shkolla e mesme Hung Vuong
Shkolla e mesme Hung Vuong

Shkolla e mesme Lam Thao

Më shumë se 20 vjet ndërtim dhe zhvillim, breza zyrtarësh dhe mësuesish Shkolla e mesme Lam Thao ka kontribuar në trajnimin e shumë brezave të studentëve të shkëlqyer në vendlindjen e Lam Thao. Shumë prej tyre janë bërë studentë të shkëlqyer në nivel kombëtar dhe ndërkombëtar; Ata ia kanë kushtuar talentin dhe mençurinë e tyre të gjitha pjesëve të vendit.

Falë përpjekjeve të vazhdueshme të mësuesve dhe nxënësve, vitet e fundit, shkolla e mesme Lam Thao ka bërë përparim të madh. Cilësia e arsimit masiv dhe cilësia e majës së shtizës po rritet dita ditës, duke afirmuar me vendosmëri pozicionin udhëheqës të sektorit të arsimit të mesëm të ulët në provincën Phu Tho. Çdo vit, 35-40 fëmijë kalojnë provimin pranues në shkollën e mesme Hung Vuong për shkollat ​​e talentuara dhe të specializuara të Ministrisë; përqindja e nxënësve që kaluan provimin pranues në shkollat ​​e mesme publike arriti në 98.0% ose më shumë, rezultati mesatar në provimin pranues të klasës së 10-të renditej gjithmonë i pari në krahinë. Staf dhe mësues 100% të kualifikuar, përfshirë 4 master në Matematikë dhe Fizikë; Letërsi, Filozofi; …

Me arritje krenare, në vitin shkollor 2010-2011, shkolla u vlerësua nga shteti me Medaljen e Punës të Klasit të Tretë; Viti shkollor 2014-2015 është vlerësuar nga shteti me Medaljen e Punës të Klasit të Dytë; Në vitin shkollor 2015-2016, Kryeministri vlerësoi Flamurin Emulues të njësisë drejtuese; së bashku me shumë çmime të tjera fisnike nga Ministria e Arsimit dhe Formimit dhe provinca Phu Tho… nga viti 2015 e deri më tani, për 5 vjet rresht, shkolla ka arritur kolektivin e shkëlqyer të punës, dhe dega ka arritur “të pastër dhe të fortë”. shkëlqyeshëm”. identiteti i misionit”;….

KOMUNIKIMET:
Adresë: Lam Thao, rrethi Lam Thao, Phu Tho

Telefoni: 021 0382 5963

Email: [email protected]
Faqja e internetit: http://thcslamthao.phutho.edu.vn/
Faqe fansash: www.facebook.com/thcslamthao.lamthao.PT/

Shkolla e mesme Lam Thao
Shkolla e mesme Lam Thao
Shkolla e mesme Lam Thao
Shkolla e mesme Lam Thao

Shkolla e mesme Bach Hac

Shkolla e mesme Bach Hac dikur Shkolla e Mesme Bach Hac është themeluar në vitin 1972 dhe nga viti 1993 e deri më tani shkolla ka marrë emrin Shkolla e mesme Bach Hac. Gjatë viteve të krijimit dhe zhvillimit, Shkolla e Mesme Bach Hac është ngritur vazhdimisht për t’u bërë një nga shkollat ​​prestigjioze në rajonin jugor të qytetit. Me vëmendjen e drejtuesve, autoriteteve vendore, Departamentit të Arsimit dhe Trajnimit Viet Tri, shkolla ka kryer gjithmonë me sukses të gjitha detyrat e ngarkuara, duke u bërë një adresë e besueshme e drejtuesve të Partisë – autoriteteve lokale. metodat dhe prindërit e nxënësve.

Rreth stafit, mësuesve dhe stafit: 100% e stafit dhe mësuesve përmbushin dhe tejkalojnë standardet. Mësuesit janë të gjithë shumë të kualifikuar, entuziastë, të përkushtuar, shembullorë, me gjithë zemër për nxënësit e dashur. Në veçanti, ka shumë mësues që kanë arritur rezultate të shkëlqyera në nxitjen e nxënësve të shkëlqyer për të marrë pjesë në garat e qytetit dhe krahinave dhe shumë mësues u nderuan që t’i jepet titulli Ushtar nga Kryetari i Komitetit Popullor të Qytetit Viet Tri. për të konkurruar. niveli bazë.

Me arritje të shkëlqyera, në vitin 2019, Shkolla e Mesme Bach Hac u nderua me titullin e Kolektivit të Shkëlqyer të Punës nga Komiteti Popullor i Provincës Phu Tho.

Tham Khảo Thêm:  Top 7 Trường đại học đào tạo ngành kinh tế tốt nhất Hà Nội

KOMUNIKIMET:
Adresë: Bach Hac, Viet Tri City, Phu Tho
Telefoni: 0977 095 509 & 021 0386 1012
Email: [email protected]
Faqja e internetit: http://thcsbachhac.phutho.edu.vn/
Fanpgae: www.facebook.com/School-High School-Bach-Hac-Viet-Tri-Phu-Tho-104077144588441 /

Shkolla e mesme Bach Hac
Shkolla e mesme Bach Hac
Shkolla e mesme Bach Hac
Shkolla e mesme Bach Hac

Vlerësoni këtë postim

Shkolla e mesme Hung Vuong për të talentuarit

Shkolla e mesme e cilësisë së lartë Hung Vuong u krijua me Vendimin Nr. 1768 / QD-UBND, datë 24 korrik 2018 të Komitetit Popullor të provincës Phu Tho. Si e para ndërshkollore cilësore në provincë, shkolla zbaton gjithmonë synimin e edukimit të ekuilibruar dhe gjithëpërfshirës duke përfshirë: PERSONALITET – FIZIK – INTELIGJENCË – GJUHË E HUAJ – AFTËSI – Integrim, duke mësuar trajnimin e nxënësve për t’u bërë qytetarë me dinjitet, përgjegjësi, me cilësi dhe aftësi të plota për të jetuar një jetë të lumtur dhe të suksesshme, duke kontribuar aktivisht në ndërtimin dhe integrimin e vendit në epokën e re.

Programi arsimor kryesor i bllokut të shkollave të mesme Shkolla e mesme CLC Hung Vuong duke përfshirë 04 programe: programin e arsimit të zakonshëm; program komunikimi në anglisht; program për pasurimin e njohurive kulturore; program për edukimin e aftësive jetësore dhe përvojë praktike.

  • Programi kryesor arsimor: në vijim të programit kuadër të Ministrisë së Arsimit dhe Trajnimit, përmbajtjet lëndore përzgjidhen dhe aplikohen në mënyrë fleksibile me metoda moderne të mësimdhënies si: harta e mendjes, metoda e shtuar e qasjes, … për të optimizuar cilësinë e mësimdhënies. për studentët. Pajisjet e avancuara dhe teknologjia moderne e informacionit aplikohen edhe në mësimet në klasë, duke kontribuar në përmirësimin e interesit të nxënësve, të menduarit krijues dhe frymës së të mësuarit.
  • Programi i komunikimit në anglisht: metodë mësimore që integron 4 aftësi të të dëgjuarit, të folurit, të lexuarit dhe të shkruarit. Pas përfundimit të programeve të klasës së 6-të dhe të 7-të, nxënësit mund të komunikojnë me siguri për tema të njohura si prezantimi i vetes, shkollës, vendit ku jetojnë, prezantimi i vendlindjes, vendit, karakteristikave, etj. kulturave të tjera në nivelin më themelor. Në të njëjtën kohë rrisni aftësinë për të paraqitur me vetëbesim para një turme.
  • Programi i rishikimit të njohurive kulturore pasdite: paralelisht me programin e arsimit të zakonshëm është një program rishikimi pasdite për studentët, duke i klasifikuar nxënësit hap pas hapi për të siguruar masat e duhura edukative. me çdo temë, duke kontribuar në forcimin e njohurive të tyre, duke i ndihmuar ata të arrijnë rezultate të larta në provime.
  • Programi i edukimit të aftësive për jetën, përvoja praktike: orari i mësimit zhvillohet në orën e pasdites nga ora 13:30 deri në orën 16:20 dhe programet e edukimit të aftësive jetësore dhe përvojat praktike ndërtohen dhe praktike nga shkolla, veçanërisht me fëmijët: edukimi i aftësive komunikuese, aftësi për zgjidhjen e problemeve; sistemi i njohurive; aftësitë vendimmarrëse; aftësitë e vetëdijesimit, parandalimi i abuzimit… pajis studentët me aftësitë jetësore më të nevojshme për zhvillim të gjithanshëm.

KOMUNIKIMET:
Adresë: Kampusi i Universitetit Hung Vuong, Nong Trang, Viet Tri City, Phu Tho
Telefoni: 0865 585 358
Email: [email protected]
Faqe fansash: www.facebook.com/PTCLCHUNGVUONG/

Shkolla e mesme Hung Vuong për të talentuarit
Shkolla e mesme Hung Vuong për të talentuarit
Shkolla e mesme Hung Vuong për të talentuarit
Shkolla e mesme Hung Vuong për të talentuarit

Trên đây là bài viết Top 5 Trường THCS tốt nhất tỉnh Phú Thọ của Cà khịa TV web site tổng hợp link xem trực tiếp bóng đá hàng đầu Việt Nam hiện nay.

Related Posts

Nghệ thuật sử dụng ánh sáng và bóng tối trong Hai đứa trẻ và Chữ người tử tù

Mục lục Nghệ thuật sử dụng ánh sáng và bóng tối trong Hai đứa trẻ và Chữ người tử tù 3. Nghệ thuật sử dụng ánh sáng…

TOP game zombie miễn phí trên Steam

trò chơi thây ma luôn có sức hấp dẫn đặc biệt. Nếu bạn cũng thích thể loại này, hãy xem nó. Trò chơi zombie hay nhất và…

Đề cương Tiếng Anh 7 học kì 1 i-Learn Smart World

Mục lục Ôn tập học kỳ 1 tiếng Anh lớp 7 Smart World Ôn tập học kỳ 1 tiếng Anh lớp 7 Smart World Cakhia TVxin gửi…

Top game online hai người chơi miễn phí trên trình duyệt web

Juego de PC 2 jugadores en línea Hay bastantes en Internet. Entonces, ¿dónde está Juego en línea de PC para 2 jugadores ¿Más vale la pena jugar?…

Cụm động từ tiếng Anh đi với Tell

Mục lục Cụm động từ tiếng Anh với Tell Cụm động từ tiếng Anh với Tell Nếu kiến ​​thức của bạn chỉ dừng lại ở “tell” với…

Lời bài hát Dreamers Jungkook BTS

Jungkook (BTS) khuấy động lễ khai mạc World Cup 2022 với ca khúc Dreamers. tại sân vận động Al Bayt, thành phố Al Khor, ngày 20 tháng…

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *