Top 6 hình thức xét tuyển học bạ THPT vào đại học, cao đẳng năm 2017

Rate this post

Pranimi sipas notave të notës 12.

Universiteti Industrial Viet Hung
Nota e pranimit: 6.5 pikë, e llogaritur sipas pikës totale të 3 lëndëve.

Kolegji Hanoi i Teknologjisë dhe Tregtisë
Nota e pranimit: 5.5 pikë, e llogaritur sipas notës mesatare të lëndëve të regjistruara për pranim.

Universiteti Chengdu
Pranimi: 6.0 pikë (Universitet) dhe 5.5 pikë (Kolegji), llogaritur sipas 3 lëndëve në bllokun e regjistrimit.

Universiteti Hoa Binh
Pranimi: 18 pikë (universitet), 16,5 pikë (kolegji), llogaritur sipas pikëve totale të bllokut A dhe 17,5 pikë (dhurata 5,5 pikë dhe kultura 6) llogaritur sipas pikëve totale të të gjitha lëndëve V, V1.
Pranimi: 70%

Universiteti i Teknologjisë Lindore
Pranimi: 6.0 pikë (Universitet) dhe 5.5 pikë (Kolegji), llogaritur sipas notës mesatare të 3 lëndëve në bllokun e pranimit.

Universiteti Ba Ria Vung Tau
Pranimi: 6.0 pikë (Universitet) dhe 5.5 pikë (Kolegji), llogaritur sipas notës mesatare të 3 lëndëve në bllokun e pranimit.
Pranimi: 40%

Universiteti i Teknologjisë së qytetit.
Nota e pranimit: 18 pikë (universitare), 16.5 pikë (kolegji). Veçanërisht, Farmacia do të jetë 2 pikë më e lartë se sistemi universitar dhe ai i kolegjit, bazuar në rezultatin mesatar të 3 lëndëve në kombinimin e përdorur për pranim.
Pranimi: 30%

Universiteti i Ekonomisë dhe Financës, Ho Chi Minh City.
Nota e pranimit: 18 pikë (universitare), 16.5 pikë (kolegji), llogaritur sipas pikës totale të lëndëve të regjistruara për pranim.
Pranimi: 30%

Universiteti Dong Do
Nota e pranimit: 36 pikë, e llogaritur sipas pikës totale të 3 lëndëve pranuese të 2 semestrave të klasës 12.

Universiteti Dai Nam
Nota e pranimit: 18 pikë, e llogaritur sipas pikës totale të lëndëve të regjistruara për pranim.

Universiteti Nguyen Tat Thanh
Nota e pranimit: 15 pikë (universitet), 12 pikë (kolegji), llogaritur sipas pikës totale të lëndëve të regjistruara për pranim.

Universiteti Tan Trao
Nota e pranimit: 18 pikë (universitare), 16.5 pikë (kolegji), llogaritur sipas pikës totale të lëndëve të regjistruara për pranim.

Universiteti Thai Nguyen i Shkencave të Natyrës
Nota e pranimit: 36 pikë, e llogaritur sipas pikës totale të 3 lëndëve pranuese të 2 semestrave të klasës 12.

Tham Khảo Thêm:  Viết 4-5 câu về một mùa em yêu thích

Madhështore Truong Trung Vuong
Pranimi: 6.0 pikë (Universitet) dhe 5.5 pikë (Kolegji), llogaritur sipas notës mesatare të 3 lëndëve pranuese.
Pranimi: 70%

Universiteti Hai Phong
Pranimi: 6.0 pikë (Universitet) dhe 5.5 pikë (Kolegji), llogaritur sipas notës mesatare të lëndëve në shkollën e mesme.
Pranimi: 40%

Bujqësia dhe pylltaria e Universitetit Thai Nguyen
Nota e pranimit: 36 pikë, e llogaritur sipas pikës totale të 3 lëndëve pranuese të 2 semestrave të klasës 12.
Pranimi: 40%

Universiteti i Arsimit Teknik Nam Dinh (përdoret vetëm për pranim në universitete teknologjike, bachelor të ekonomisë, kolegje):
Nota e pranimit: 18 pikë (universitare), 16.5 pikë (kolegji), llogaritur sipas pikës totale të lëndëve të regjistruara për pranim.
Pranimi: 40%

Universiteti Thai Nguyen i Ekonomisë dhe Administrimit të Biznesit
Nota e pranimit: 36 pikë, e llogaritur sipas pikës totale të 3 lëndëve pranuese të 2 semestrave të klasës 12.

Fakulteti i Marrëdhënieve Ndërkombëtare – Universiteti Thai Nguyen
Nota e pranimit: 40 pikë, e llogaritur sipas pikës totale të 3 lëndëve pranuese të 2 semestrave të klasës 12.
Pranimi: 40%

Dega e Universitetit Thai Nguyen në Lao Cai
Nota e pranimit: 36 pikë, e llogaritur sipas pikës totale të 3 lëndëve pranuese të 2 semestrave të klasës 12.
Pranimi: 40%

Universiteti i Teknologjisë së Informacionit dhe Komunikimit
Nota e pranimit: 36 pikë, e llogaritur sipas pikës totale të 3 lëndëve pranuese të 2 semestrave të klasës 12.
Pranimi: 50%

Universiteti i Paqësorit
Pranimi: 6.0 pikë (Universitet) dhe 5.5 pikë (Kolegji), llogaritur sipas notës mesatare të të gjithë vitit të klasës së 12-të.

Yersin University Da Lat
Nota e pranimit: 18 pikë (universitare), 16.5 pikë (kolegji), llogaritur sipas pikës totale të 3 lëndëve për pranimin në klasën 12.

Universiteti i Teknologjisë dhe Arsimit Vinh
Pranimi: 6.0 pikë (Universitet) dhe 5.5 pikë (Kolegji), llogaritur sipas notës mesatare të të gjithë vitit të klasës së 12-të.

Universiteti i Industrisë Quang Ninh
Nota e pranimit: 18 pikë (universitare), 16.5 pikë (kolegji), llogaritur sipas pikës totale të 3 lëndëve për pranimin në klasën 12.

Madhështore Shkolla e Teknologjisë e qytetit Ho Chi Minh
Nota e pranimit: 18 pikë (universitare), 16.5 pikë (kolegji), llogaritur sipas pikës totale të 3 lëndëve për pranimin në klasën 12.

Universiteti i Azisë Lindore
Pranimi: 6.0 pikë (Universitet) dhe 5.5 pikë (Kolegji), llogaritur sipas notës mesatare të të gjithë vitit të klasës së 12-të.

Universiteti Luong The Vinh
Llogaritur sipas pikëve totale të 3 lëndëve në provimin pranues të klasës së 12-të

Universiteti i Teknologjisë së Informacionit Gia Dinh
Pranimi: 6.0 pikë (Universitet) dhe 5.5 pikë (Kolegji), llogaritur sipas notës mesatare të të gjithë vitit të klasës së 12-të.
Pranimi: 80%

Universiteti Phu Xuan
Nota e pranimit: 18 pikë (universitare), 16.5 pikë (kolegji), llogaritur sipas pikës totale të 3 lëndëve për pranimin në klasën 12.
Pranimi: 50%

Tham Khảo Thêm:  11 bó hoa cưới cầm tay cho cô dâu thích sự phá cách

Universiteti kryesor industrial i Vietnamit
Rezultati i testit pranues: 18 pikë (universitare), e llogaritur sipas rezultatit total të 3 provimeve pranuese në klasën 12

Long An University of Economics Industriale
Llogaritur sipas pikëve totale të 3 lëndëve në provimin pranues të klasës së 12-të
Pranimi: 60%

Kolegji Verilindor i Bujqësisë dhe Pylltarisë
Rezultati i testit pranues: 5.5 pikë, i llogaritur sipas rezultatit mesatar të 3 provimeve pranuese.

Kolegji Danang i Planifikimit dhe Ekonomisë
Nota e pranimit: 16.5 pikë, e llogaritur sipas notës mesatare të lëndëve të regjistruara për pranim.
Pranimi: 100%

Janë gjithsej 34 shkolla për pranim sipas notave të klasës së 12-të.
Janë gjithsej 34 shkolla për pranim sipas notave të klasës së 12-të.

Pranimi bëhet në bazë të rezultateve të 6 semestrave të shkollës së mesme.

Universiteti Phan Thiet
Nota e pranimit: 6.0 pikë (universitare), 5.5 pikë (kolegji), llogaritur sipas notës mesatare të lëndëve në shkollën e mesme.
Pranimi: 100%

Universiteti Binh Duong
Llogaritur sipas pikëve të 3 lëndëve të bllokut të regjistrimit.
Pranimi: 100%

Universiteti Qendror i Inxhinierisë së Ndërtimit
Nota e pranimit: 6.0 pikë (universitare), 5.5 pikë (kolegji), llogaritur sipas rezultatit mesatar të 3 lëndëve në kombinimin e përzgjedhjes.
Pranimi: 25% për universitet dhe 50% për kolegj

Janë 03 shkolla për pranim në bazë të rezultateve të 6 semestrave të shkollës së mesme.
Janë 03 shkolla për pranim në bazë të rezultateve të 6 semestrave të shkollës së mesme.

Pranimi në bazë të rezultateve të 5 semestrave të shkollës së mesme

Universiteti Nguyen Trai
Llogaritur sipas pikëve të 3 lëndëve të bllokut të regjistrimit.

Universiteti Chengdu
Pranimi: 6.0 pikë (Universitet) dhe 5.5 pikë (Kolegji), llogaritur sipas 3 lëndëve në bllokun e regjistrimit.

Universiteti Hoa Binh
Pranimi: 18 pikë (universitet), 16,5 pikë (kolegji), llogaritur sipas pikëve totale të bllokut A dhe 17,5 pikë (dhurata 5,5 pikë dhe kultura 6) llogaritur sipas pikëve totale të të gjitha lëndëve V, V1.
Pranimi: 70%

Universiteti i Teknologjisë Lindore
Pranimi: 6.0 pikë (Universitet) dhe 5.5 pikë (Kolegji), llogaritur sipas notës mesatare të 3 lëndëve në bllokun e pranimit.

Qyteti i Universitetit të Burimeve Natyrore dhe Mjedisit.
Nota e pranimit: 18 pikë, e llogaritur sipas pikëve të 3 lëndëve të regjistruara për pranim.
Pranimi: 10%

Fakulteti i Edukimit Fizik – Universiteti Hue
Nota e pranimit: 10 pikë, e llogaritur sipas notës mesatare të studentit në matematikë.
Pranimi: 50%

Dega e Universitetit Hue në Quang Tri
Nota e pranimit: 18 pikë, e llogaritur sipas notës mesatare të 5 semestrave të lëndëve të regjistruara.
Pranimi: 30%

Universiteti Tien Giang

Kolegji Saigon i Kulturës, Arteve dhe Turizmit
Nota e pranimit: 5.5 pikë, e llogaritur sipas notës mesatare të lëndëve të regjistruara për pranim.

Ka nëntë shkolla.  Pranimi bëhet në bazë të rezultateve të 5 semestrave të shkollës së mesme.
Ka nëntë shkolla. Pranimi bëhet në bazë të rezultateve të 5 semestrave të shkollës së mesme.

Pranimi bëhet në bazë të rezultateve të 4 semestrave të shkollës së mesme

Universiteti i Shkencave – Universiteti Hue (arkitekturë)
Nota e pranimit: 12 pikë, e llogaritur sipas notës mesatare të lëndëve të regjistruara për pranim.
Pranimi: 20%

Universiteti Buon Ma Thuot (Farmaci)
Nota e pranimit: 18 pikë, e llogaritur sipas notës mesatare të kombinimit të 3 lëndëve në blloqet A dhe B të 4 semestrave.
Pranimi: 50%

Janë 02 shkolla për pranim në bazë të rezultateve të 4 semestrave.
Janë 02 shkolla për pranim në bazë të rezultateve të 4 semestrave.

Pranimi bazohet në rezultatet e 3 viteve në klasat 10, 11, 12

Universiteti Hoa Sen
Nota e pranimit: 6.0 pikë (universitare), 5.5 pikë (kolegji), llogaritur sipas notës mesatare të viteve
Tham Khảo Thêm:  Giải bài tập trắc nghiệm trang 41 Sách bài tập Sinh học 11

Universiteti i Teknologjisë dhe Arsimit Vinh Long
Llogaritur sipas rezultatit mesatar të lëndëve të provimit.

Universiteti i Ekonomisë Nghe An
Nota e pranimit: 18 pikë (universitare), 16.5 pikë (kolegji), llogaritur sipas pikës totale të lëndëve të regjistruara për pranim.
Pranimi: 70%

Universiteti Hong Duc
Nota e pranimit: 18 pikë (universitare), 16.5 pikë (kolegji), llogaritur sipas pikës totale të lëndëve të regjistruara për pranim.

Universiteti i Ekonomisë dhe Ligjit, Universiteti Kombëtar i Vietnamit, Qyteti Ho Chi Minh.
Pranimi: 6.0 pikë (universitare), 5.5 pikë (kolegji), llogaritur sipas pikës mesatare të pikës mesatare të 3 viteve të studimit.

Universiteti Kombëtar i qytetit Ho Chi Minh
Pranimi: 6.0 pikë (universitare), 5.5 pikë (kolegji), llogaritur sipas pikës mesatare të pikës mesatare të 3 viteve të studimit.

Kolegji i Ekonomisë dhe Teknologjisë Kon Tum

Janë 07 shkolla për pranim në bazë të rezultateve të 3 viteve të klasave 10, 11, 12.
Janë 07 shkolla për pranim në bazë të rezultateve të 3 viteve të klasave 10, 11, 12.

Pranimi sipas dëftesave të shkollës së mesme.

Universiteti i Biznesit dhe Teknologjisë në Hanoi

Akademia e Gazetarisë dhe Propagandës
Nota e pranimit: 6.0 pikë, e llogaritur sipas rezultateve mesatare akademike të të gjithë vitit shkollor

Universiteti Dong Thap

Universiteti i Pyjeve
Pranimi: 40%

Dega e Universitetit të Danang në Kon Tum

Universiteti Thanh Hoa i Kulturës, Sporteve dhe Turizmit
Pranimi: 60%

Universiteti i Teknologjisë dhe Arsimit Hung Yen
Llogaritur sipas notës mesatare të lëndëve të regjistruara për pranim.

Universiteti Detar i Vietnamit

Universiteti Hung Vuong

Universiteti i Arkitekturës Danang
Pranimi: 20-30%

Universiteti Tra Vinh

Universiteti Danang i Edukimit Fizik dhe Sporteve
Llogaritur sipas rezultateve të 2 provimeve pranuese

Kolegji Dong An Teknologjia e Lartë

Kolegji Jugor i Ekonomisë dhe Teknologjisë

Kolegji i Ekonomisë dhe Teknologjisë Vinatex në qytetin Ho Chi Minh.

Kolegji i Ujitjes Veriore
Pranimi: 75%

Kolegji Profesional 20 – Ministria e Mbrojtjes Kombëtare

Doganat e kolegjeve financiare
Pranimi: 40%

Kolegji Profesional Nr.7 Ministria e Mbrojtjes Kombëtare

Kolegji Qendror i Transportit

Kolegji Dong An Teknologjia e Lartë

Kolegji Profesional Nr. 1 – Ministria e Mbrojtjes Kombëtare

Kolegji Profesional i Turizmit Danang
Pranimi: 100% bazuar në transkriptin akademik

Kolegji Pedagogjik Gia Lai

Ka 24 shkolla.  Pranimi sipas dëftesave të shkollës së mesme
Ka 24 shkolla. Pranimi sipas dëftesës së shkollës së mesme

Vlerësoni këtë postim

Pranimi bëhet në bazë të rezultateve të 6 semestrave të shkollës së mesme.

Universiteti Phan Thiet
Nota e pranimit: 6.0 pikë (universitare), 5.5 pikë (kolegji), llogaritur sipas notës mesatare të lëndëve në shkollën e mesme.
Pranimi: 100%

Universiteti Binh Duong
Llogaritur sipas pikëve të 3 lëndëve të bllokut të regjistrimit.
Pranimi: 100%

Universiteti Qendror i Inxhinierisë së Ndërtimit
Nota e pranimit: 6.0 pikë (universitare), 5.5 pikë (kolegji), llogaritur sipas rezultatit mesatar të 3 lëndëve në kombinimin e përzgjedhjes.
Pranimi: 25% për universitet dhe 50% për kolegj

Janë 03 shkolla për pranim në bazë të rezultateve të 6 semestrave të shkollës së mesme.
Janë 03 shkolla për pranim në bazë të rezultateve të 6 semestrave të shkollës së mesme.

Trên đây là bài viết Top 6 hình thức xét tuyển học bạ THPT vào đại học, cao đẳng năm 2017 của Cà khịa TV web site tổng hợp link xem trực tiếp bóng đá hàng đầu Việt Nam hiện nay.

Related Posts

Đề cương ôn thi học kì 1 lớp 6 môn tiếng Anh năm 2022

Bài tập ôn tập SGK Tiếng Anh học kì 1 lớp 6 có đáp án tổng hợp nhiều dạng bài tập trắc nghiệm Tiếng Anh 6 thường…

Đề kiểm tra tháng 9 năm 2019 lớp 7 môn Toán – THCS Archimedes

Câu 4. (3,5 điểm) Học sinh vẽ các hình của bài! Cho hình dưới đây, xác định xy // zt và góc zBv = 60 a) Kể…

Đề thi ĐGCB học kì 1 môn Toán lớp 10 THPT Chuyên KHTN năm 2020

Mời các bạn tham khảo chi tiết đề thi học kì 1 môn Toán lớp 10 năm học 2020 – 2021 của trường THPT Chuyên Khoa Học…

Bài tập tiếng Anh 6 Friends plus Unit 2 Online

Mục lục Bạn bè cộng với 6 đơn vị Bài tập trực tuyến 2 ngày Bạn bè cộng với 6 đơn vị Bài tập trực tuyến 2…

Đề khảo sát chất lượng đầu năm môn Anh lớp 8 – Chí Linh

Đề khảo sát chất lượng đầu năm môn Tiếng Anh lớp 8 – Chí Linh vừa được Cakhia TVcập nhật. Mời các em tham khảo và tải…

Top game hot tại sự kiện trò chơi lớn nhất E3 2017

E3, Triển lãm Giải trí Điện tử là sự kiện được mong đợi nhất trong năm dành cho game thủ và những người đam mê chơi game….

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *