Top 7 Trường THPT tốt nhất tỉnh Vĩnh Phúc

Rate this post

Shkolla e mesme Vinh Phuc për të talentuarit

Shkolla e mesme Vinh Phuc për të talentuarit është themeluar në prill 1997 menjëherë pas rivendosjes së provincës dhe ndodhet në lagjen Lien Bao, qyteti Vinh Yen. Shkolla është identifikuar si një qendër trajnimi arsimore në nivel të shkollës së mesme, duke ndihmuar nxënësit e mirë pas shkollës së mesme në të gjithë krahinën të kenë kushte për t’u ngritur përkrah nxënësve të mirë të vendit dhe të botës.

Gjatë shumë viteve të ndërtimit dhe zhvillimit, breza të tërë të stafit, mësuesve dhe nxënësve të shkollës kanë bërë përpjekje dhe vendosmëri të pandërprerë për të kapërcyer vështirësitë për të arritur shumë arritje në mësimdhënie dhe mësimnxënie. Deri më tani, shkolla ka pasur një histori të gjatë të arritjeve në garat kombëtare për nxënës të shkëlqyer. Shkolla kryeson gjithmonë krahinën dhe është në top 10 shkollat ​​kryesore në vend për sa i përket cilësisë së trajnimit, mjedisit miqësor, të avancuar dhe modern të të mësuarit.

Me vëmendjen investuese të krahinës, krahas ambienteve moderne dhe sinkrone dhe mjedisit pedagogjik, besohet se në kohën e ardhshme, Shkolla e mesme Vinh Phuc për të talentuarit Do të ketë hapa të mëdhenj në mësimdhënie dhe trajnim për të lënë një shenjë më të guximshme në arsimin Vinh Phuc në hartën kombëtare, rajonale dhe ndërkombëtare të arsimit me cilësi të lartë.

KOMUNIKIMET:
Adresë: Autostrada Kombëtare KM Nr. 3 2B Dinh Trung, qyteti Vinh Yen, Provinca Vinh Phuc
Telefoni: 021 1386 0086 & 0378 330 717
Email: [email protected] & [email protected]
Faqja e internetit:
Faqe fansash: //www.facebook.com/c3chuyenvinhphuc

Shkolla e mesme Vinh Phuc për të talentuarit
Shkolla e mesme Vinh Phuc për të talentuarit
Shkolla e mesme Vinh Phuc për të talentuarit
Shkolla e mesme Vinh Phuc për të talentuarit

Shkolla e mesme Tran Phu

Shkolla e mesme Tran Phu lindi në vitet e para të luftës së rezistencës kundër kolonialistëve francezë. Me kalimin e viteve, Shkolla e Mesme Tran Phu është rritur dhe rritur vazhdimisht. Shkolla ka kryer gjithmonë me sukses të gjitha detyrat e caktuara, të denja për emrin Shoku Tran Phu – Sekretari i parë i Përgjithshëm i Partisë, një student i shkëlqyer i Presidentit Ho Chi Minh.

Gjatë viteve të krijimit dhe zhvillimit, cilësia e arsimit të shkollës ka qenë gjithmonë e qëndrueshme dhe e zhvilluar ndër vite. Shkalla e studentëve të mirë dhe të shkëlqyer është mbi 98%; shkalla e studentëve që arrijnë një kulturë të mirë dhe të shkëlqyer është gjithmonë e lartë mbi 90%. Shkalla e studentëve që mbarojnë shkollën e mesme dhe pranohen në universitete dhe fakultete është gjithmonë në krye të krahinës. Shumë nga studentët tanë janë të regjistruar në klasa të kolegjit me cilësi të lartë; Shumë studentë fitojnë bursa për të studiuar jashtë vendit.

Tham Khảo Thêm:  Giáo án môn Sinh học lớp 12 bài 27

Qëllimi imediat dhe afatgjatë i shkollës është ndërtimi Shkolla e mesme Tran Phu duke u bërë një nga shkollat ​​më të mira me cilësi të lartë në provincën Vinh Phuc, me përparësi të studentëve në mësim dhe trajnim, ku mësuesit dhe studentët aspirojnë gjithmonë të shkëlqejnë dhe të kenë mundësinë të pohojnë veten e tyre. veten.

KOMUNIKIMET:
Adresë: Lien Bao Ward, Vinh Yen City, Provinca Vinh Phuc
Telefoni: 021 1386 1313
Email: [email protected]
Faqja e internetit: https://thpttranphu.vinhphuc.edu.vn/
Faqe fansash: //www.facebook.com/THPT.TRANPHU.VINHYEN.VINHPHUC/

Shkolla e mesme Tran Phu
Shkolla e mesme Tran Phu
Shkolla e mesme Tran Phu
Shkolla e mesme Tran Phu

Shkolla e mesme Vinh Yen

Shkolla e mesme Vinh Yen u krijua në 1999, paraardhësi nga dega 2 e shkollës së mesme Tran Phu. Pas shumë vitesh ndërtimi dhe zhvillimi, tejkalimi i shumë vështirësive në ditët e para të themelimit, por me vendosmërinë e brezave të drejtuesve, mësuesve, stafit, brezave të nxënësve dhe prindërve. nxënësve, shkolla është e vendosur të ndërtojë një shkollë që plotëson standardet kombëtare.

Me përpjekjet e mësuesve dhe veçanërisht lëvizjen e mirë të mësimdhënies dhe të nxënit në vitet e fundit, Shkolla e mesme Vinh Yen Progres i dukshëm është bërë në të gjitha aspektet e arsimit: cilësia e rezultateve të provimit kombëtar të shkollës së mesme është përmirësuar ndjeshëm me objektivat e mëposhtëm: 100% e nxënësve kalojnë diplomimin, rezultati mesatar i të gjitha lëndëve renditet i 6-ti në krahinë. . Shkolla u rendit e para në provincë për sa i përket diferencës midis rezultateve të testit dhe mesatares më të ulët të të gjithë vitit në provincë… E renditur e treta në provincë në konkursin e Shoqatës së Shëndetit Provincial me 7 medalje ari. Me këto arritje, Shkolla e Mesme Vinh Yen për të talentuarit është vlerësuar me shumë çmime fisnike.

Heren tjeter, Shkolla e mesme Vinh Yentë vendosur për të ndërtuar një shkollë që rritet gjithnjë e më shumë në procesin e inovacionit dhe integrimit, të denjë për pritshmëritë e drejtuesve, besimin e prindërve.

KOMUNIKIMET:
Adresë: Hoi Hop Ward, Vinh Yen City, Provinca Vinh Phuc
Telefoni: 0981 289 668
Email: [email protected]
Faqja e internetit: https://thptvinhyen.vinhphuc.edu.vn
Faqe fansash: //www.facebook.com/thptvinhyen.giaducvinhphuc.vn/

Shkolla e mesme Vinh Yen
Shkolla e mesme Vinh Yen
Shkolla e mesme Vinh Yen
Shkolla e mesme Vinh Yen

Shkolla e mesme Nguyen Thai Hoc

Shkolla e mesme Nguyen Thai Hoc është një shkollë me një histori të pasur dhe traditë studimi. Ndër vite, mësuesit dhe nxënësit e shkollës kanë bërë përpjekje të mëdha dhe kanë arritur rezultate inkurajuese, duke dhënë një kontribut të madh në zhvillimin e karrierës arsimore të rrethit në veçanti dhe të provincës Vinh Phuc në përgjithësi.

Pavarësisht nga rrethanat, përmirësimi i cilësisë së arsimit ka qenë gjithmonë qëllimi përfundimtar Shkolla e mesme Nguyen Thai Hoc. Një brez studentësh kanë mbaruar shkollën e mesme nën këtë çati. Ajo që i bën mësuesit dhe mësuesit gjithmonë krenarë dhe gjithashtu një burim inkurajimi për të vazhduar përpjekjet në karrierën e njerëzve në rritje është suksesi i shumë nxënësve. Nga çatia e shkollës së mesme Nguyen Thai Hoc, studentët marrin edukim moral, të pajisur me njohuri solide për të hyrë në derën e madhe të shoqërisë.

Shkolla është dhe do të vazhdojë të rinovojë fuqishëm metodat e mësimdhënies në drejtim të promovimit të cilësive dhe aftësive të nxënësve me synimin më të madh të aftësimit të brezave të nxënësve me zhvillim të gjithanshëm të personalitetit, duke kontribuar në zhvillimin e nxënësve. Trajnimi i burimeve njerëzore cilësore për shkaku i industrializimit. dhe modernizimin e krahinës dhe vendit.

Tham Khảo Thêm:  Giải Bài 2 Trang 50 SGK Toán 4

KOMUNIKIMET:
Adresë: Khai Quang Ward, Vinh Yen City, Provinca Vinh Phuc
Telefoni: 021 1384 0644
Faqja e internetit: https://thptnguyenthaihoc.vinhphuc.edu.vn
Faqe fansash: //www.facebook.com/thptnguyenthaihocvinhphuc/

Shkolla e mesme Nguyen Thai Hoc
Shkolla e mesme Nguyen Thai Hoc
Shkolla e mesme Nguyen Thai Hoc
Shkolla e mesme Nguyen Thai Hoc

Shkolla e mesme Nguyen Viet Xuan

Gjate viteve, Shkolla e mesme Nguyen Viet Xuan gjithmonë duke përmirësuar dhe rinovuar në mënyrë aktive punën e menaxhimit dhe mësimdhënies, duke zbatuar në mënyrë rigoroze rregullat dhe rregulloret. Shkolla ka trajnuar mijëra nxënës, mes të cilëve edhe shumë breza nxënësish të suksesshëm, duke mbajtur poste të rëndësishme në fusha të ndryshme, duke kontribuar aktivisht në ndërtimin e atdheut.

Pavarësisht nga rrethanat, përmirësimi i cilësisë së arsimit ka qenë gjithmonë qëllimi përfundimtar Shkolla e mesme Nguyen Viet Xuan. Një brez studentësh kanë mbaruar shkollën e mesme nën këtë çati. Ajo që i bën mësuesit dhe mësuesit gjithmonë krenarë dhe gjithashtu një burim inkurajimi për të vazhduar përpjekjet në karrierën e njerëzve në rritje është suksesi i shumë nxënësve.

Shkolla është dhe do të vazhdojë të rinovojë fuqishëm metodat e mësimdhënies në drejtim të promovimit të cilësive dhe aftësive të nxënësve me synimin më të madh të aftësimit të brezave të nxënësve me zhvillim të gjithanshëm të personalitetit, duke kontribuar në zhvillimin e nxënësve. Trajnimi i burimeve njerëzore cilësore për shkaku i industrializimit. dhe modernizimi i krahinës dhe vendit.

KOMUNIKIMET:
Adresë: Komuna Dai Dong, rrethi Vinh Tuong, Provinca Vinh Phuc
Telefoni: 021 1383 8305
Email: [email protected]
Faqja e internetit: https://thptnguyenvietxuan.vinhphuc.edu.vn
Faqe fansash: //www.facebook.com/thptnguyenvietxuan1972/

Shkolla e mesme Nguyen Viet Xuan
Shkolla e mesme Nguyen Viet Xuan
Shkolla e mesme Nguyen Viet Xuan
Shkolla e mesme Nguyen Viet Xuan

Shkolla e mesme Ngo Gia Tu

Ka kaluar më shumë se gjysmë shekulli, komuniteti shkollor Shkolla e mesme Ngo Gia Tu Duke kapërcyer shumë sfida dhe vështirësi, për të krijuar “dy stinë të mira lulesh”, duke krijuar një shkollë të mesme “markë” Ngo Gia Tu, një “adresë për njerëzit në rritje”, duke dhënë kontribute të denja për kauzën e përbashkët. të atdheut.

Promovimi i traditës së lavdishme të shkollës, të atdheut, të mësuesve dhe nxënësve Shkolla e mesme Ngo Gia Tu gjithmonë i gatshëm të përpiqet të vazhdojë të ndërtojë një shkollë heronjsh në rritje. Për shumë vite me radhë, shkolla e mesme Ngo Gia Tu ka qenë gjithmonë lider në lëvizjen e mësuesve të shkëlqyer në të gjitha nivelet me dhjetëra mësues që kanë fituar çmime të larta në konkursin krahinor për mësues të shkëlqyer.

Shkolla e mesme Ngo Gia Tu u nderua të vlerësohej me shumë çmime të vlefshme nga Partia, Shteti, të gjitha nivelet dhe degët, tipikisht titullin Flamuri i Liceut për shumë vite me radhë; Hero i Punës në periudhën e rinovimit në vitin 2000, Medaljet e Punës së Klasit të Parë dhe të Tretë, së bashku me shumë flamuj emulues dhe certifikata meritash të të gjitha niveleve dhe degëve.

KOMUNIKIMET:
Adresë: Qyteti Lap Thach, rrethi Lap Thach, provinca Vinh Phuc
Telefoni: 021 1382 9032
Email: [email protected]
Faqja e internetit: https://thptngogiatu.vinhphuc.edu.vn
Faqe fansash: //www.facebook.com/ngogiatu.vp/

Shkolla e mesme Ngo Gia Tu
Shkolla e mesme Ngo Gia Tu
Shkolla e mesme Ngo Gia Tu
Shkolla e mesme Ngo Gia Tu

Shkolla e mesme yen Lac

Themeluar në tetor 1965, Shkolla e mesme yen Lac është trajnimi i parë i shkollës së mesme në rrethin Yen Lac. Me kalimin e viteve të zhvillimit dhe tejkalimit të shumë vështirësive, shkolla e mesme Yen Lac jo vetëm që pohon cilësinë e lartë të arsimit dhe formimit në provincë, e denjë për besimin se është “vëllai i madh” i industrisë së arsimit në rrethin Yen. . Humbur.

Tham Khảo Thêm:  Tải Hình Nền Mèo Dễ Thương Cho Máy Tính

Në vitin shkollor 2020-2021, drejt synimit të edukimit gjithëpërfshirës, ​​shkolla promovon aktivisht aktivitete eksperimentale, organizon programe ekstrakurrikulare në arsimin tradicional, juridik, si dhe aktivitete vullnetare brenda dhe jashtë vendit. zonë, në mënyrë që edhe të ndajë me situata të vështira, edhe të edukojë studentët në frymën e “dashurisë së ndërsjellë” në komunitet; promovojnë lëvizjen e të mësuarit dhe të praktikuarit sipas shembullit moral të Ho Chi Minh-ut.

Çdo vit, 100% e nxënësve të shkollës studiojnë dhe nënshkruajnë një angazhim për të zbatuar fushatën “dy zero” të nisur nga industria.

Me rezultatet e arritura, në kohën e ardhshme, mësues dhe nxënës të TP. Shkolla e mesme yen Lac beson se do të vazhdojë të korrë shumë arritje të reja, të nxjerrë në pah rrugëtimin e lavdishëm të shkollës, të denjë për besimin dhe dashurinë e njerëzve, duke afirmuar pozicionin udhëheqës të sektorit të arsimit në provincën Vinh Phuc.

KOMUNIKIMET:
Adresë: Qyteti Yen Lac, rrethi Yen Lac, provinca Vinh Phuc
Telefoni: 021 1385 2848
Email: [email protected]
Faqja e internetit:
Faqe fansash: //www.facebook.com/truongthptyenlac/

Shkolla e mesme yen Lac
Shkolla e mesme yen Lac
Shkolla e mesme yen Lac
Shkolla e mesme yen Lac

Vlerësoni këtë postim

Shkolla e mesme Tran Phu

Shkolla e mesme Tran Phu lindi në vitet e para të luftës së rezistencës kundër kolonialistëve francezë. Me kalimin e viteve, Shkolla e Mesme Tran Phu është rritur dhe rritur vazhdimisht. Shkolla ka kryer gjithmonë me sukses të gjitha detyrat e caktuara, të denja për emrin Shoku Tran Phu – Sekretari i parë i Përgjithshëm i Partisë, një student i shkëlqyer i Presidentit Ho Chi Minh.

Gjatë viteve të krijimit dhe zhvillimit, cilësia e arsimit të shkollës ka qenë gjithmonë e qëndrueshme dhe e zhvilluar ndër vite. Shkalla e studentëve të mirë dhe të shkëlqyer është mbi 98%; shkalla e studentëve që arrijnë një kulturë të mirë dhe të shkëlqyer është gjithmonë e lartë mbi 90%. Shkalla e studentëve që mbarojnë shkollën e mesme dhe pranohen në universitete dhe fakultete është gjithmonë në krye të krahinës. Shumë nga studentët tanë janë të regjistruar në klasa të kolegjit me cilësi të lartë; Shumë studentë fitojnë bursa për të studiuar jashtë vendit.

Qëllimi imediat dhe afatgjatë i shkollës është ndërtimi Shkolla e mesme Tran Phu duke u bërë një nga shkollat ​​kryesore me cilësi të lartë në provincën Vinh Phuc, ku nxënësve u jepet përparësi studimit dhe praktikës, ku mësuesit dhe studentët aspirojnë gjithmonë të shkëlqejnë dhe të kenë mundësinë të pohojnë veten e tyre. veten.

KOMUNIKIMET:
Adresë: Lien Bao Ward, Vinh Yen City, Provinca Vinh Phuc
Telefoni: 021 1386 1313
Email: [email protected]
Faqja e internetit: https://thpttranphu.vinhphuc.edu.vn/
Faqe fansash: //www.facebook.com/THPT.TRANPHU.VINHYEN.VINHPHUC/

Shkolla e mesme Tran Phu
Shkolla e mesme Tran Phu
Shkolla e mesme Tran Phu
Shkolla e mesme Tran Phu

Trên đây là bài viết Top 7 Trường THPT tốt nhất tỉnh Vĩnh Phúc của Cà khịa TV web site tổng hợp link xem trực tiếp bóng đá hàng đầu Việt Nam hiện nay.

Related Posts

Giáo án Toán 4 chương 2 bài 14

Mục lục Giáo án Toán lớp 4 BÀI 14: THỰC HÀNH VẼ HÌNH VUÔNG Giáo án Toán lớp 4 Giáo án Toán 4 chương 2 bài 14…

Đề thi học sinh giỏi môn tiếng Anh lớp 8 trường THCS Dĩnh Kế, Bắc Giang năm học 2015 – 2016

Mục lục Đề thi học sinh giỏi Tiếng Anh lớp 8 có đáp án PHIẾU TRẢ LỜI Đề thi học sinh giỏi Tiếng Anh lớp 8 có…

Giáo án Toán 5 chương 1 bài 1

Mục lục Giáo án Toán lớp 5 LUYỆN TẬP: Khái niệm về phân số Giáo án Toán lớp 5 Giáo án Toán 5 chương 1 bài 1…

Đề thi học kỳ 1 môn tiếng Anh lớp 8 tỉnh Thanh Hóa năm học 2015 – 2016

Mục lục Đề thi học kì 1 môn Tiếng Anh lớp 8 có file nghe và đáp án ĐÁP ÁN VÀ HƯỚNG DẪN CHẤM HỌC KỲ 1…

Bài giảng môn Tiếng Anh lớp 3 bài 14

Mục lục Bài giảng tiếng Anh lớp 3 Bài 14: Có áp phích trong phòng không? – Có nhiều áp phích trong phòng không? Bài giảng tiếng…

Giáo án Toán 2 chương 5 bài: Bảng chia 2

Giáo án Toán 2 chương 5 bài: Bảng chia hết cho 2 Đánh giá bài viết này Bài viết Giáo án Toán 2 chương 5 bài: Bảng…

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *