Top 8 Trường tiểu học tốt nhất tỉnh Bắc Giang

Rate this post

Shkolla fillore Ngo Si Lien

Shkolla fillore Ngo Si Lien Për shumë vite me radhë ka qenë gjithmonë institucioni arsimor kryetar i sektorit të arsimit dhe formimit të qytetit. Shkolla ka një ekip mësuesish me cilësi të mirë, ndjenjë të lartë përgjegjësie, kualifikime solide profesionale, përvojë të pasur mësimore dhe gjithmonë të bashkuar për të ndihmuar njëri-tjetrin në të gjitha aktivitetet; marrin pjesë aktive në inovacionin e metodave të mësimdhënies.

Komuniteti shkollor është një bllok solid solidariteti, që promovon ndjenjën e lartë të përgjegjësisë, iniciativës, kreativitetit, tejkalimit të vështirësive, depërtimit dhe ngritjes, duke e çuar shkollën në krye të bllokut të shkollave fillore të qytetit. mbi cilësinë e mësimdhënies dhe arsimit.

Në çdo hap të zhvillimit të saj, Shkolla fillore Ngo Si Lien Jo vetëm duke u fokusuar në përmirësimin e cilësisë së arsimit gjithëpërfshirës, ​​por edhe duke i kushtuar vëmendje formimit moral dhe karakteristik të brezave të studentëve.

KOMUNIKIMET:
Adresë: 3 Nguyen Cao, Hoang Van Thu, Bac Giang City, Bac Giang
Telefoni: 0397 896 868

Email: [email protected]
Faqja e internetit:
Faqe fansash: http://c2nguyentatthanh.hungyen.edu.vn/

Shkolla fillore Ngo Si Lien
Shkolla fillore Ngo Si Lien
Shkolla fillore Ngo Si Lien
Shkolla fillore Ngo Si Lien

Shkolla fillore Dinh Ke

Shkolla fillore Dinh Ke Përgjatë shumë viteve ndërtimi dhe rritjeje, breza mësuesish dhe nxënësish të shkollës fillore Dinh Ke kanë promovuar traditën studioze të atdheut, Poinsettia, Giap Hai dhe traditën e komunës heroike gjatë luftës së rezistencës kundër francezëve, ndërtimin e një shkolle. që është qartësisht e pjekur në të gjitha aspektet, duke kontribuar aktivisht në përmirësimin e cilësisë së arsimit në krahinë.

Ekipi i mësuesve dhe mësuesve po rritet vazhdimisht. Shumë mësues dhe mësues janë përpjekur dhe trajnuar vazhdimisht për t’u bërë mësues të mirë. Çdo vit, shkalla e mësuesve të mirë në nivel shkolle arrin mbi 70%, mësuesit e mirë në nivel qyteti arrijnë në 66% ose më shumë, shkalla e mësuesve të mirë në nivel provincial arrin në 46% ose më shumë, gjithmonë në krye. e qytetit.

Me kalimin e viteve, cilësia e arsimit gjithëpërfshirës në shkollë është ruajtur, stabilizuar dhe zhvilluar. Shkolla ka gjithmonë nxënës që marrin pjesë në gara dhe shkëmbime në nivel qyteti, krahinor dhe kombëtar dhe arrijnë rezultate inkurajuese.

KOMUNIKIMET:
Adresë: 880 Le Loi, Dinh Ke Ward, Bac Giang City, Bac Giang Province
Telefoni:
0397 896 868

Email: [email protected]
Faqja e internetit:
Faqe fansash: //www.facebook.com/School-Primary-Dinh-Ke-City-Bac-Giang-101313612287588

Shkolla fillore Dinh Ke
Shkolla fillore Dinh Ke
Shkolla fillore Dinh Ke
Shkolla fillore Dinh Ke

Shkolla fillore Tran Phu

Shkolla fillore Tran Phu ndodhet në qendër të qytetit Bac Giang. Kur u krijua për herë të parë, objektet mungonin ende, mësuesit dhe stafi ishin ende të rinj. Mirëpo, në atë situatë, komuniteti i shkollës gjithmonë bashkohet, përpiqet dhe përpiqet të imitojë “Mësimdhënia mirë – Mësimi i mirë”. Aktualisht, shkolla është e ndërtuar me hapësirë ​​të gjerë me pajisje të plota mësimore, gjë që ka kontribuar në ngritjen e cilësisë së arsimit të shkollës në një nivel të ri.

Tham Khảo Thêm:  Thiên Nga Bóng Đêm – Eve: Thông tin, lịch chiếu, cách xem

Shkolla fokusohet në ndërtimin e një ekipi mësuesish me kualifikime të larta profesionale, entuziazëm për profesionin, entuziazëm dhe kreativitet në mësimdhënie me shumë forma si: organizimi i leksioneve, ndjekja e mësimeve, përvojat e shkrimit dhe iniciativat. , kërkime shkencore, lëvizje emulative për mësimdhënie dhe mësimnxënie të mirë etj. Njëkohësisht shkolla krijon kushte të favorshme për stafin, mësuesit dhe punonjësit për të marrë pjesë në kurse trajnimi për inovacionin në metodat edukative për të përmbushur trendin e inovacionit.arsim sot. .

Krahas përmirësimit të cilësisë së mësuesve, nga drejtuesit dhe mësuesit e shkollave është fokusuar edhe inovacioni i metodave të mësimdhënies dhe aplikimi i teknologjisë së informacionit, duke sjellë efikasitet të lartë.

KOMUNIKIMET:
Adresë: Alley 50, A Lu Street, Tran Phu Ward, Bac Giang City, Bac Giang
Telefoni:
020 4625 0196

Email: [email protected]
Faqja e internetit:
Faqe fansash: //www.facebook.com/ThTranPhuBG/

Shkolla fillore Tran Phu
Shkolla fillore Tran Phu
Shkolla fillore Tran Phu
Shkolla fillore Tran Phu

Shkolla fillore Le Loi

Në jetën shoqërore gjithnjë e më të zhvilluar, një shkollë e lumtur është një synim fisnik i çdo vendi dhe i gjithë shoqërisë. Është një shkollë ku mësuesit, prindërit dhe nxënësit ndihen të lumtur, si të bëjmë çdo ditë që nxënësit të shkojnë në shkollë është një ditë e lumtur, mësuesit që vijnë çdo ditë në shkollë është një lumturi, një motivim për të shkuar në shkollë.studi. Lindur për dije.

Shkolla fillore Le Loi Me një ekip oficerësh entuziastë, të përgjegjshëm, mësues, staf, interes për investime në objektet e të gjitha niveleve të qeverisjes dhe frymë të fortë socializimi të prindërve, nxënësit kanë krijuar një shkollë të bollshme, miqësore me pajisje moderne, të përshtatshme për nxënësit për të studiuar dhe jetuar.

Promovimi i traditës së mirë të shkollës, mësuesve dhe nxënësve Shkolla fillore Le Loi Vazhdoni së bashku “Flisni fjalë të mira, bëni vepra të mira, veproni në mënyrë miqësore”, imitoni mësimdhënien e mirë – mësimin e mirë, mësimdhënien përmbajtësore – mësimin thelbësor. Vazhdoni të përpiqeni të ndërtoni “Shkollën e Gëzuar”, “Shkolla është shtëpia, mësuesit janë prindërit, miqtë janë vëllezër” në mënyrë që nxënësit të ndihen çdo ditë në shkollë një ditë e lumtur.

KOMUNIKIMET:
Adresë: Rruga Dong Cua, Le Loi Ward, Bac Giang City, Bac Giang
Telefoni:
0989 738 828 & 020 4384 5334

Email: [email protected]

Faqja e internetit:
Faqe fansash: //www.facebook.com/School-Primary-School-Le Loi-City-Bac-Giang-1077401115726057

Shkolla fillore Le Loi
Shkolla fillore Le Loi
Shkolla fillore Le Loi
Shkolla fillore Le Loi

Shkolla ime fillore Tan

Krenar që jam një shkollë me një traditë të gjatë, një “pikë e ndritshme” e industrisë së arsimit dhe trajnimit në Bac Giang, ndër vite, mësues dhe studentë në qytetin Ho Chi Minh. Shkolla ime fillore Tan bëni gjithmonë përpjekje të vazhdueshme, promovoni lëvizjet emulative, përpiquni të mësoni mirë, studioni mirë, vendosni shumë arritje të shkëlqyera për të lavdëruar shkollën.

Tham Khảo Thêm:  Đáp án môn Tiếng Anh kì thi THPT quốc gia năm 2020

Bordi drejtues i shkollës e konsideron gjithmonë ndërtimin e një ekipi mësuesish cilësorë si një faktor vendimtar, ku kërkesat e vendosura për çdo anëtar të stafit dhe mësues janë jo vetëm të qëndrueshme ideologjikisht, por edhe moralisht të qëndrueshme. të ketë etikë profesionale por edhe t’i përkushtohet profesionit, me gjithë zemër për studentët.

Jo vetëm duke u fokusuar në përmirësimin e aftësive pedagogjike, përmbushjen e kërkesave të inovacionit, stafi dhe mësuesit e shkollës gjithashtu studiojnë në mënyrë aktive për të qenë në gjendje të aplikojnë mjete teknike të avancuara si teknologjia e informacionit në klasë. mësim lamtumire.

Krahas kësaj, shkolla ka ndërtuar një mjedis pedagogjik të sigurt, të sigurt dhe miqësor për nxënësit.

KOMUNIKIMET:
Adresë: Komuna ime Tan, Qyteti Bac Giang, Provinca Bac Giang
Telefoni:
0971 143 666

Email: [email protected]
Faqja e internetit:
Faqe fansash: //www.facebook.com/School-Primary-Primary-Tan-My-100774074970768/

Shkolla ime fillore Tan
Shkolla ime fillore Tan
Shkolla ime fillore Tan
Shkolla ime fillore Tan

Shkolla fillore Nam Hong

Jo në këtë listë, Shkolla fillore e djemve rozë njihet edhe si një nga shkollat ​​fillore më të mira në provincën Bac Giang sot. Shkolla fokusohet në ndërtimin e një ekipi mësuesish dinamikë dhe krijues. Konsensusi, solidariteti, dashuria për nxënësit, të mbushura me këndvështrimin arsimor të shkollës dhe të realizuara mirë synimet e përcaktuara. Mësuesit gjithmonë i kushtojnë vëmendje dhe monitorojnë nga afër situatën e të nxënit dhe trajnimit, si dhe faktorët mjedisorë që ndikojnë në çdo nxënës.

Përditësoni dhe rinovoni në mënyrë aktive metodat, shfrytëzoni në mënyrë efektive aplikimet e teknologjisë së informacionit në mësimdhënie.

Shkolla fillore e djemve rozëNë procesin e mësimdhënies dhe shoqërimit të fëmijëve në fazat e moshës madhore, mësuesit bëhen edhe konsulentë për rrugët e të mësuarit, orientimin në karrierë, si dhe gjithmonë krahas këshillave për fëmijët. Këshillim mbi psikofiziologjinë e moshës shkollore.

Shkolla ndërton një mjedis mësimi që nuk rëndon me libra, por krijon kushte që nxënësit të diskutojnë lirshëm dhe të ndjekin lirshëm pasionet e tyre. Misioni i mësuesit është të ndihmojë studentët të gjejnë pikat e tyre të forta dhe t’i shoqërojë ata në edukimin dhe zhvillimin e aftësive të tyre.

KOMUNIKIMET:
Adresë: Lagjja e Re, Tho Xuong Ward, Bac Giang City, Bac Giang
Telefoni:
0983 826 042

Email: [email protected]
Faqja e internetit: http://thnamhong.tpbacgiang.edu.vn/

Shkolla fillore Nam Hong
Shkolla fillore Nam Hong
Shkolla fillore Nam Hong
Shkolla fillore Nam Hong

Shkolla fillore Le Hong Phong

Shkolla fillore Le Hong Phong Gjithmonë konsideroni cilësinë e arsimit si synimin më të rëndësishëm të shkollës. Prandaj, administrata e shkollës i ka vlerësuar dhe i ka kushtuar vëmendje të veçantë mësuesve. Të gjithë mësuesit e shkollës janë të kualifikuar ose më lart, të kualifikuar, të ditur dhe të kujdesshëm për nxënësit e tyre.

Shkolla krijon gjithmonë kushte që mësuesit të kenë qasje në iniciativa të reja, metoda të reja mësimore dhe trajnime profesionale për të përmirësuar cilësinë e arsimit, duke u dhënë nxënësve njohuri të reja, solide në lëndën. bagazh në jetë.

Me synimin që jo vetëm t’u japim studentëve një burim të pafund njohurish, por edhe të shpalosim kreativitetin e fshehur tek çdo student. Këtu studentët nuk do të duhet të studiojnë lëndë të thata teorike por edhe të praktikojnë dhe praktikojnë me aktivitete jashtëshkollore. Prej aty, duke u dhënë studentëve një pasqyrë të problemit, duke i ndihmuar ata të përshtaten në shumë mjedise të ndryshme.

Tham Khảo Thêm:  Đề kiểm tra tiếng Anh lớp 12 Unit 10 Lifelong learning

KOMUNIKIMET:
Adresë: 40 Nguyen Khac Nhu, Bac Giang City, Bac Giang
Telefoni:
0983 257 469

Email: [email protected]
Faqja e internetit:
Faqe fansash: //www.facebook.com/profile.php?id=100071687305732

Shkolla fillore Le Hong Phong
Shkolla fillore Le Hong Phong
Shkolla fillore Le Hong Phong
Shkolla fillore Le Hong Phong

Shkolla fillore Vo Thi Sau

Shkolla fillore Vo Thi Sau ka afirmuar emrin e saj të markës falë cilësisë së mirë të arsimimit, duke u bërë një adresë e besueshme për prindërit brenda dhe jashtë vendit për të dërguar fëmijët e tyre.

Gjatë procesit të ndërtimit dhe rritjes, mësuesit dhe nxënësit e shkollës janë përpjekur pa u lodhur, duke arritur shumë arritje në shumë fusha. Me këto arritje shkolla është krenare që beson në traditën e mirë të shkollës, me vëmendjen dhe drejtimin e niveleve dhe degëve të caktuara. Shkolla fillore Vo Thi Sau do të kryejë me sukses detyrat e ngarkuara nga Partia dhe njerëzit në kauzën e kultivimit të njerëzve për vendin.

Me vendosmëri të lartë dhe dashuri të sinqertë për profesionin, ndjenjën e përgjegjësisë, konsensusin, qëndrueshmërinë, kolektivin e stafit dhe mësuesve Shkolla fillore Vo Thi Sau do të përpiqet ta bëjë shkollën gjithnjë e më të fortë, ndër shkollat ​​më të mira të qytetit. Fitoi medaljen e artë kombëtare.

KOMUNIKIMET:
Adresë: 78A Le Lai, Hoang Van Thu, Bac Giang City, Bac Giang
Telefoni:
020 4385 6283

Email: [email protected]
Faqja e internetit:
Faqe fansash: //www.facebook.com/profile.php?id=100057353234332

Shkolla fillore Vo Thi Sau
Shkolla fillore Vo Thi Sau
Shkolla fillore Vo Thi Sau
Shkolla fillore Vo Thi Sau

Vlerësoni këtë postim

Shkolla fillore Dinh Ke

Shkolla fillore Dinh Ke Përgjatë shumë viteve ndërtimi dhe rritjeje, breza mësuesish dhe nxënësish të shkollës fillore Dinh Ke kanë promovuar traditën studioze të atdheut, Poinsettia, Giap Hai dhe traditën e komunës heroike gjatë luftës së rezistencës kundër francezëve, ndërtimin e një shkolle. që është qartësisht e pjekur në të gjitha aspektet, duke kontribuar aktivisht në përmirësimin e cilësisë së arsimit në krahinë.

Ekipi i mësuesve dhe mësuesve po rritet vazhdimisht. Shumë mësues dhe mësues janë përpjekur dhe trajnuar vazhdimisht për t’u bërë mësues të mirë. Çdo vit, shkalla e mësuesve të mirë në nivel shkolle arrin mbi 70%, mësuesit e mirë në nivel qyteti arrijnë 66% ose më shumë, shkalla e mësuesve të mirë në nivel provincial arrin në 46% ose më shumë, gjithmonë në krye. e qytetit.

Me kalimin e viteve, cilësia arsimore gjithëpërfshirëse e shkollës është ruajtur, stabilizuar dhe zhvilluar. Shkolla ka gjithmonë nxënës që marrin pjesë në gara dhe shkëmbime në nivel qyteti, krahinor dhe kombëtar dhe arrijnë rezultate inkurajuese.

KOMUNIKIMET:
Adresë: 880 Le Loi Street, Dinh Ke Ward, Bac Giang City, Bac Giang Province
Telefoni:
0397 896 868

Email: [email protected]
Faqja e internetit:
Faqe fansash: //www.facebook.com/School-Primary-Dinh-Ke-City-Bac-Giang-101313612287588

Shkolla fillore Dinh Ke
Shkolla fillore Dinh Ke
Shkolla fillore Dinh Ke
Shkolla fillore Dinh Ke

Trên đây là bài viết Top 8 Trường tiểu học tốt nhất tỉnh Bắc Giang của Cà khịa TV web site tổng hợp link xem trực tiếp bóng đá hàng đầu Việt Nam hiện nay.

Related Posts

Đề thi học kì 2 môn Lịch sử 11 năm 2017-2018 có đáp án – Trường THPT Liễn Sơn

Với mong muốn giúp các em học sinh lớp 11 đạt điểm cao trong kì thi lên lớp sắp tới, Dethihsg247.Com đã sưu tầm và chọn lọc…

Đề thi kì 2 môn Tiếng Việt lớp 3 năm 2019 – TH An Thuận

Đề thi Tiếng Việt lớp 2 lớp 3 – TH An Thuận 2019 Câu 2: (0,5 điểm) Cóc có bao nhiêu con vật để kiện Trời? Một….

Đề thi học kì 2 môn Địa lí 8 năm 2017-2018 có đáp án – Trường THCS Lê Khắc Cẩn

Dưới là Đề thi học kì 2 môn Địa lý 8 năm học 2017-2018 có đáp án – THPT Lê Khắc Cần được Dethihsg247.Com sưu tầm và…

Đề thi học kỳ 2 lớp 6 môn Sinh năm 2017-2018 có đáp án – Trường THCS Phú Đa

Đề kiểm tra học kì 2 lớp 6 môn Sinh năm học 2017-2018 có đáp án – Trường THPT Phú Đa nhằm đánh giá chất lượng học…

Sơ đồ tư duy Bàn về đọc sách

Để học và nhớ tác phẩm về bài đọc ta cần tìm hiểu những nội dung chính của tác phẩm. Trong bài viết này, chúng tôi sẽ…

Đề thi học kì 2 môn Sinh học 12 năm 2017-2018 có đáp án – Trường THPT chuyên Huỳnh Mẫn Đạt – Mã đề 672

Để đạt điểm cao trong kì thi tới, các em có thể sử dụng tài liệu Đề thi học kì 2 môn Sinh học 12 năm học…

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *